cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

avtosedež-neverjetna razlika v ceni!!!

clock-img

07.09.2005, 08:45

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Dober dan

Ker se z možem zanimava za nakup otroškega sedeža skupine I. (9-1 sem predelala dobršen del testov, uporabnosti, varnosti...Kupujeva dva avtosedeža, ker imava zelo razgibano delo in lahko da tisti ki pelje malega v vrtec ne zaključi z delom do štirih. Odločila sva se za Romerja duo plus in Romerja TS plus. V Pikapolonici nama je dal zadnjo ceno 106.000 sit na gotovino v Baby centru pa ceno 129.000 sit s popustom, to je razlike 23.000 sit, za ta denar + malo zraven dobiva že jahača. Si morete mislt, ženske ne se zaletet v prvi trgovini, to je samo moj dobronameren nasvet.

Lep dan želim

clock-img

07.09.2005, 08:58

clock-img

Anonimen

Adijo, kake cene??? Kaj pa kupujeta, vesoljsko ladjo??? Mi razmišljamo o nakupu avtosedeža Concord Trimex, ki je sedaj v akciji za 30.000 SIT in je od 8. meseca do 12. let, se spremeni v jahača.

Raje preostali denar zapravim za kaj drugega. Sorry, moje skromno mnenje.

clock-img

07.09.2005, 09:13

clock-img

asso

pencil-img

3700

A to je cena za oba skupi al kaj

Mislim, da je res pretirana cena samo za enega.

clock-img

07.09.2005, 09:20

clock-img

corfu

pencil-img

3829

to je cena za dva sedeža eden je z isofix-som, drugi brez, meni se 106.000 ne zdi veliko, glede na to, da je prez akcije z isofixsom 83.000 polna cena in brez njega 56.000 sit. Blacy nimam nič proti concordu, daleč od tega, samo ko je trgovec montiral sedež v trgovini na avtomobilski sedež, ga je moj malo močneje ruknil, pa se je sedež kar postrani obrnil...ne vem, mi smo za kaj takega preveč na poti vsak dan! Sicer pa večji je razpon sedeža v skupinah mislim, več je pomanjkljivosti, ne rečem, pa da je sedež slabb.

clock-img

07.09.2005, 09:34

clock-img

asso

pencil-img

3700

Ja, se mi je zdelo, da mora biti cena za dva. No to je že bolj in kar v redu.

clock-img

07.09.2005, 10:23

clock-img

Annny

pencil-img

4837

To je zelo ugodna cena za oba (Pikapolonica).
Lp

clock-img

07.09.2005, 10:32

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

poglej še v Toysu, imajo akcijo za Römer King TS Plus TOYS prav tako v Celovcu SCHMID

170€*240=40.800 *2 = 81.600 sit

clock-img

07.09.2005, 16:13

clock-img

Anonimen

Corfu, to je zelo ugodna cena!
Ampak zakaj dva? A ne moreš prenašati sedeža iz avta v avto? Dobro, sistem s pasovi ti vzame nekaj minut, isofix pa je pritrjen samo z enim pritiskom, dve sekundi!

Kar se pa poceni sedežev tiče, v tujini imajo sedeže tudi za nekaj deset jurjev. Potem pa na crash testih letijo po avtomobilu, se jim trgajo pasovi,...
Hvala lepa! Sem videla v Stari gori fantka in posledice, ki jih je imel po prometni nesreči!
Kar se mene tiče - želim najbolj varen sedež na tržišču!

clock-img

07.09.2005, 22:18

clock-img

urška

pencil-img

3136

fora je v tem, da v avstriji dobiš isti avtosedež za ful manj denarja!!

clock-img

08.09.2005, 08:38

clock-img

Anonimen

V Nemčiji pa za še manj in ne dvomim, da preko Ebaya za še manj!

Ampak pot do Avstrije in Nemčije ni zastonj in če greš s Primorske tako daleč samo zaradi sedeža, se zagotovo ne splača.
Ebay pa je risk.

clock-img

08.09.2005, 11:08

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Selena, en avto ima Isofix, drugi ne. Tamalga voziva v privat varstvo cca 15km daleč, oba sva veliko službeno na poti, in tudi ves prosti čas izkoristimo tako, da smo vsepovsod in nikjer Če ga mož zjutraj pelje in ne skonča dela moram jaz ponj, kako če ni sedeža

clock-img

08.09.2005, 13:10

clock-img

urška

pencil-img

3136

ja sej če si iz Primorske greš lahko pa kam v italijo, a ne? sej greš lahko v villach ali pa v celovec (sem hodim jaz) pa je najbrž že malo bližje. graz je zate najbrž res daleč...

clock-img

08.09.2005, 14:05

clock-img

dejcka

pencil-img

10

Mi smo nabavili Romer Duo Plus v Kiki (Celovec) za 240 EUR, dala nam je še poseben popust, ker isofix sedežev v Avstriji ne morejo prodati. Podobne cene so imeli tudi v Schmidu in avstrijski verziji AMZS-ja, ki je v isti ulici, vendar so imeli oboji na zalogi le King TS Plus, midva pa sva želela Isofix.

clock-img

08.09.2005, 17:07

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Corfu, kako to da imajo v Pikapolonici Romerje????

Meni je prodajalka rekla da sploh ne držijo te firme!

clock-img

08.09.2005, 17:29

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Urška* zanimivo, ker tudi v BC ni mogel verjeti, da jih imajo, glede na to, da je BC generalni uvoznik. Jaz imam doma Romerja in to iz Novomeške pikapolonice!!!!Pa še 23.000 cenejšega kot v BC( dva sedeža seveda)

clock-img

08.09.2005, 19:47

clock-img

Anonimen

Corfu, pa saj Romer duo plus se lahko pritrdi tudi s pasovi, identično kot King!
Ampak če gre po otroka enkrat eden enkrat drugi, potem sta pa dva sedeža potrebna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem