cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

avokado

clock-img

10.09.2005, 17:47

clock-img

Anonimen

Ne morem verjeti..še nikoli ga nisem jedla. In danes slavnostno ga olupim in že pogled na zmazek no pa le vzamem en košček...ojej...zdaj vem zakaj ga nisem nikoli jedla in ga nikoli ne bom.

Nejc pa je poskusil in ga vrgel daleeeččččč proč.

Vem da je zdrav in oh in sploh..kako naj izboljšam okus? Da ne bo imel okusa po avokadu?

clock-img

10.09.2005, 17:48

clock-img

Anonimen

Avokado brez okusa po avokadu? Ne vem...
Sem pa videla v trgovini posušene jabolčne rezine z okusom jagode in Coca-cole, tako, da...

Oh, kam gre ta svet...

clock-img

10.09.2005, 20:04

clock-img

urskas

pencil-img

683

jest sem ene dvakrat naredila avokadov namaz (z veliko čebule, kumaricami, jajcem pa še kaj) in nam je bilo vsem všeč, tak sočen poletni namaz (mala je bila takrat še pramajhna).

LP

clock-img

10.09.2005, 20:58

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Prvic je res mal cudno. Jaz ga zdej naravnost obozujem, sam je na zalost precej drag. Poskusi ga dat zraven v solato, se okusila ne bos.

clock-img

11.09.2005, 03:10

clock-img

SPORTINA

pencil-img

181

veliko ljudi ga ne mara...

ampak se mi zdi, da je tezava v tem, da kar olupljen
pa res ni dober...

meni so se v sluzbi vedno cudile, kako ga lahko jem,
in moj tudi, sedaj pa ga obozuje...

obvezno limona, sol, malo pretlacen ali narezan na kruh recimo ali celo topel kruh, p aspodaj malo masla ali ramin namaz...bomba!

receptov cel kup...

clock-img

11.09.2005, 05:27

clock-img

fionaP

pencil-img

431

Veš, kaj naredim jaz: olupim ga in narežem na tanke rezinice, ki jih zložim na kos kruha. Posolim in popopram.
Simpl pa njam.

clock-img

11.09.2005, 09:25

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Jaz ga tudi jem na kruhu. Njamsi - poskusi samo obvezno ga moraš rahlo posoliti.
Njamsi, njamsi

clock-img

11.09.2005, 09:28

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Še to, ko ga kupuješ se ti mora pod prsti rahlo "vdreti"! Rahlo mehak mora biti, ker če je trd potem še ni zrel in je čuden!
LP

clock-img

11.09.2005, 13:26

clock-img

Anonimen

Ja je bil mehak, ma ne. Mogoče drugo leto. Sem kupila dva, vsa navdušena, pa sem enga pospravila v koš, drugi pa šel kolegici.

Hvala za odgovore.

clock-img

11.09.2005, 13:30

clock-img

Anonimen

Jaz pa se tudi zaradi avokada vsakokrat veselim kakega potovanja čez lužo, da si ga vsak dan privoščim veliiik pladenj Običajno kar narezanega na kocke, slanega, v bistvu kot neka solata. Tako namreč jedo domačini. Njami.

clock-img

14.09.2005, 13:14

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Jaz pa avokado jem z enim čudnim namazom in je super. Avokaod prerežem po dolžini na pol, odstranim peško in pokapam z limono. speštaš ene par trikot sirčkov, dodaš dva stroka strtega česna, soliš mal popraš na koncu dadaš eno stepeno sladko smetano. Nafilaš namaz v avokado, popečeš toaste in mažeš namaz z avokadom nanje in je super dobro.

clock-img

17.09.2005, 23:19

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz pa avokado naravnost obožujem. Dostikrat ga jem kar tako, narezanega na koščke-brez vsega, ali pa ga narežem na solato.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem