cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

avgusta rodile v Ljubljani

clock-img

26.08.2005, 11:09

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Pozdravljene, zanima me ena stvar, vse ki ste v avgustu rodile v ljubljanski porodniđnici bi želela vprašati glede darila, ki ste ga dobile ob rojstvu malčka. Zanima me namreč le to, ali ste dobile darilo le v sobi, ali vas je morda čakal paket še na informadijah ob odhodu iz porodnišnice, ker sem od kolegice izvedla, da so pred časom dobile dve darili eno v sobi, drugo pa ob odhodu domov. Sama sem namreč dobila le darilo v sobi, za to me muči radovednost, kaj je sedaj z ostalim, ali je ukinjeno, ali pa nekaterih ne obestijo o tem, da jih pake čaka še na informacijah.

clock-img

26.08.2005, 13:28

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Ob odhodu iz porodnišnice sem na informacijh dobila paket. Domov sem šla 20.08.

lp

clock-img

02.09.2005, 07:43

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Mene pa mal firbec matra. O kakšnem darilu gre? Očitno nekaj drugega kot paket za novorojenčka.

clock-img

04.09.2005, 09:13

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

To je darilce, ki ti ga v ljubljanski porodnišnici podarijo ob odhodu z malčkom na svoj dom. V njem pa je kar nekaj uporabnih izdelkov za nego malčka, pa tudi za maico se nekaj najde.

clock-img

10.09.2005, 12:17

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Jaz sem ga tudi dobila, iz porodnišnice pa smo odšli 24.8. O tem so me obestili (sestra in zdravnica, ko sem dobila odpustnico!

Lp kety

clock-img

15.09.2005, 18:30

clock-img

lucy32

pencil-img

75

Hafi,
spodaj an info te sigurno čaka še paket ampak čudno da ti niso povedale to sestre. Samo en obrazec izpolniš in dobiš paket.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem