zdravniki po mojem se zdaj ne vejo zakaj se to pojavi...
ker pri nama je bil 1x ster, 1x alergija na hrano, 1x na hisni preh, 1x na konzervanse, spomladi na prsice....
u glavnem:
mali je dobil AD pti enem letu. jaz sumim, da se ga je navlekel v stanovanju, kje smo ziveli. bilo je staro, vlazno, plesnivo, tudi kaka miska se je kje nasla. ampak ok, to nima veze.
zdravnik mu je predpisoval vse mogove kremice in sirupe.(vseh se niti ne spomnim)locoidon,elidel, advantan, potem ribje mazilo, olje, vse zive maže. od sirupov claritin, zyrtec....
potem razne tabletke...pa nic od nic. na koncu sva sla na alergijske teste in so mu dolocili strogo dieto...
mali ni jedel nic, ker je bilo vse totalno brez okusa. meni se mesalo kaj naj mu nardim za jest, ker prakticno ni bilo variante kaj naj mu pripravim brez vseh prepovedanih sestavin. bolje pa ni bilo nic.
da ne pozabim omeniti, da se je nakoncu kao pojavljalo zaradi stresa(1x vrtec, 1x moja sluzba, 1x selitev) ampak, moj otrok je bil kar naprej u stresu.
vozila sva se na magnetno resonanco, na bioresonanco, do bioenergetikov...bla bla bla....
potem sem prekinila vse diete in ga zacela normalno futrati, ker tako ali tako se stanje ni izboljsevalo.
bili smo celi v hrastah, razcirilo se mu je po celem telesu. res je bil en hud revcek.( samo to se je dogajalo ze pred dieto)
potem pa sem ga peljala k dezurni zdravnici, ker je imel na rokicah(prstkih žive rane)
ce sem mazala z ribjim mazilom in drugimi kremami, se mi zdi, da je vse skupaj samo zaprlo in poslabsalo.
kopala sem ga 3x na dan, da bi voda izsusila izpuscaje..,
no, in dezurna zdravnica ga je namazala s kremo kuterid in mu zavija rokice.
cez 3 dni sem ga odvila in roke so bile zaceljene.!!!!
in sem se odpravila do njegovega pediatra in zahtevala kuterid....pa kar ni in ni hotel predpisati kuterida, ker ces da tanjsa kozo.
ampak, verjetno, tudi ve, ce se vam otrok praska do ran ne date na to, ce bo imelo dete malenkost tanjso kozo, glavno da lahko normalno zivi.
koncno je predpisal kuterid.
in takoj ko so se pojavile pikice sem jih namazala s njem
samo 1x zvecer in maximalno se 1x naslednji dan zvecer. in sem vse izpuscaje zatrla, predno so se razsirili.
to delam se zdaj. kakor se kje pojavi kak nov flekes----KUTERID!
samo ponucava ga res malo, tako da zaradi koze sploh nimam skrbi, pa tisi nic tanjsa se ni, pa ga uporabljava ze 4 leta pa pol....hvala bogu vedno manj
zato poskusite s kuteridom . upam da vam uspe!!!!
ce imate se kakrsna koli vprasanja , me kar kliknite na msn:
miska@windiwslive.com
PA CIM MANJ TA GRDIH PIKIC VAM ZELIM!!!!
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 17.3.2009 7:08:38 >