cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

artatore Mali Lošinj

clock-img

04.02.2011, 05:39

clock-img

LONI26

pencil-img

7

Že ve leti zapored hodimo na Lošinj v naselje Artatore tako da nam je kar priraslo k srcu.Žal pa nimamo sreče z apartmaji saj na internetu vsi zgledajo krasno v resnici pa niso pol tako ok . Internet pač vse prenese saj se da poslikat apartma da izgleda kot hotel z 5 zvezdicami... Mater kako me to jezi ko narediš toliko km potem pa ugotoviš da to ni to..ker pa so otroci še majhni  pa ne morem z njimi od vrat do vrat. Mogoče ve katera za kakšen app z 2 spalnicama ki je tudi v resnici tak kot na internetu???? lahko pa tud kakšen predlog kam še lahko gremo na dopust z dvema majhnima srčkoma?lp

clock-img

08.02.2011, 18:04

clock-img

starec

pencil-img

1

Lioni26, tudi nas zanima dopust v Artatore.
Je plaža primerna za otroke?
Je kaj igral in ostale animacije?

Lp

clock-img

09.02.2011, 21:26

clock-img

LONI26

pencil-img

7

Meni osebno je Artatore všeč.Je malo naselje z apartmaji, zelo mirno. Imajo manjšo trgovinico kjer pa dobiš najnujnejše. Zelo dobra restavracija z solidnimi cenami.Pogrešam samo kakšen kafič ob plaži za kako kavico in sladoled.Za otroke je en manjši zalivček ,kjer so manjši kamenčki.V sezoni je malo gužve vendar se da preživet.Voda čista.Do mesta Mali Lošinj je 7 km . Tam imaš tudi Dm in Lidl, drugače pa imajo Konzum in Jadranko.Nam ustreza zato gremo letos zopet tja.Upam da bomo imeli tudi srečo z apartmajem.Kdaj pa planirate dopust?Mi gemo v prvi pol. julija.Če imaš ogledan kak apartma mi povej pa ti mogoče lahko povem kaj več o njem. Lp

clock-img

09.04.2013, 13:21

clock-img

*naca*

pencil-img

15

To poletje se tudi naša družina odpravlja na dopust v Artatore. Ko smo bili prvič tam, smo imeli pri apartmaju zelo slabe izkušnje, tako da smo si še isti dan apartma poiskali drugje. Upam, da bomo letos imeli pri apartmaju več sreče.

IZVIRNO SPOROČILO: LONI26

Če imaš ogledan kak apartma mi povej pa ti mogoče lahko povem kaj več o njem.

Morda poznaš apartmaje Adri ali pa apartmaje Sofija?

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem