cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

aptamil pre - novolac

clock-img

09.11.2007, 09:51

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
naša user posted image  je stara 17 dni in ker nimam dovolj svojega mleka, ji dodajam aptamil PRE. To so ji dodajali  tudi porodnišnici, zato sem ostala na istem.
Je pa par dni nazaj dobila krče (kolike). Začnejo se proti večeru in trajajo par ur.
Sem pa brala, da obstaja mleko novolac proti krčem. Pa me zanima, če ga lahko kar tako zamenjam in ali je vam oz. vašim user posted image  pomagal.
Piše, da ga lahko uporablajo user posted image  od 4 kg naprej, naša pa se je rodila s 3050g in ne vem, če ni prezgodaj.
hvala za odgovore!!

clock-img

09.11.2007, 10:51

clock-img

lidijad

pencil-img

97

Moja pupa je tudi pila aptamil pre, zdaj se že postopoma navajamo na aptamil 2, mi smo tudi poskusili z novilacom proti krčem, vendar je po njem bruhala, zato smo ostali kar na aptamilu pre. Probaj ji dati Aptamil Comfort 1,  vprašaj pa še v lekarni. Preberi si to: (http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/dieteticna_zivila_za_posebne_zdravstvene_namene/aptamil_comfort_1/)

clock-img

09.11.2007, 10:53

clock-img

lidijad

pencil-img

97

 www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/dieteticna_zivila_za_posebne_zdravstvene_namene/aptamil_comfort_1/

clock-img

09.11.2007, 17:56

clock-img

prolet

pencil-img

134

Kakšna pa je točno razlika med aptamil 1 in aptamil pre?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem