cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

aptamil ar

clock-img

21.09.2005, 18:46

clock-img

mateja 26

pencil-img

282

Oj!

Ker nisem imela svojega mleka,sem začela našemu Nejcu dajati mleko Beba,pšo katerem je zelo polival.Zdaj pa mu dajem aptamil ar.Ali mu to dajem kar do konca ali samo nekaj časa?
Pa še to.Ali je normalno ,da kaka po vsakem hranjenju in sicer zelo na mehko,skoraj tekoče?A ima katera podobne izkušnje?Mogoče je alergičen?
Drugače je pa bolj miren kakor po Bebi in nima krčev.
Vsak nasvet ,izkušnja bi mi prišla prav

Lp

Mateja

clock-img

21.09.2005, 19:12

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Mi ga dajemo Maticu od 1,5 meseca, ko se mi je skoraj zadušil od polivanja in sedaj pri skoraj desetih mesecih ga še vedno imamo. Smo pa vedno kakali bolj redko po njem- ni bila driska je pa bilo bolj mazljivo.

clock-img

21.09.2005, 22:01

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Neja tudi najraje je Aptamil AR. Dokler smo ga kupovali v lekarni je bilo v redu, potem pa sem ga začela kupovati v Műllerju, ker je precej cenejši, a jo je vsak dan bolj bolel trebušček. Ne vem, ali je kakšna razlika v mleku. Kakala je pa 1 - 2x na dan, pa tudi bolj redko. Zaradi teh bolečin, ki so neznosne, iščemo novo varianto mleka, ker isto veliko poliva. Ko je začela piti to mleko je ni nikoli bolelo, sedaj pa je vsak dan slabše, deluje kot kakšen ˝beton˝ v njenem želodčku. Upam, da pri tebi ne bo tako.
LP, Barči

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem