cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

aptamil 3 - kdaj nehati?

clock-img

30.04.2010, 13:54

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

pozdravljene, zanimajo me vaša mnenja, in sicer,

doma imamo 15 mescev staro punčko. Že zelo dolgo se zbuja konstantno okoli 05.30 do 06.00 in hoče takoj jesti (sicer spi celo noč). Do sedaj sem ji zjutraj dajala flaško Aptamila, sedaj pa sem razmišljala, da bi ji počasi začela ukinati ta Aptamil. (drugače čez dan ima normalne obroke).

- poizkusila sem z navadnim alpskim mlekom 3,5 (nardila par požirkov in ugotovila, da to ni to, začela jokat in sem ji morala dati Aptamil.

Zanima me, ali naj nadaljujem z Aptamilom (in kako dolgo še glede na njeno starost) in ji pustim da ga pije kolikor bo pač sama hotela ali kaj sploh storiti? Stvar je v tem, da se zelo zgodaj zbuja in hoče takoj jesti.

Vesela bom vaših mnenj.

clock-img

30.04.2010, 15:46

clock-img

kakadoo

pencil-img

226

Hmm... Ne vem zakaj bi ji ga morala ukinjati?
Naša je stara 22 mesecev pa ga še vedno pije.
sicer zvečer pred spanjem - ampak ga hoče. Sama reče
da bi mleko pila. Pa ji ga ne odrekam. In mislim da je bolj zdrav kot Alpsko.
Pa tudi pediatrinjo sem vprašala kako je s tem... Veš kaj mi je odgovorila?
"Za otroka bi bilo najbolje, da čim dlje pije adaptirano mleko". In ko sem le vrtala vanjo,
do kdaj naj bi to bilo... Je rekla da do tretjega leta. Tako da mislim, da ni nič narobe
če tvoja malčica pije mleko. Zakaj pa ne.

clock-img

30.04.2010, 22:00

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

hvala kakadoo za odgovor!

clock-img

01.05.2010, 00:01

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Mi smo imeli Novalac in pediatrinja je rekla, da naj ga pije dokler ji paše, ker je boljše od navadnega mleka ker ima dodane vitamine AD3. Lana je pila nekje do drugega leta za večerjo, potem je prenehala sama od sebe.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

clock-img

03.05.2010, 14:32

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Naš 17 mesečnik še tudi pije zjutraj AM in bo vse dokler bo hotel. Mlečne jedi, pa mu delam z navadnim

clock-img

04.05.2010, 10:39

clock-img

koala

pencil-img

5539

Moj je pil adaptirano mleko do dopolnjenega drugega leta, sicer je pil milumil pa vseeno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

06.05.2010, 13:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.06.2010, 13:55

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

naš junak ima 16 mesecev in dokler bo hotel piti AM mu ga ne bom odrekala, sej ostalo naredim s Planika mlekom...za v flaško zjutraj in zvečer pa še am.....če ne bo sam zavrnil...sm nameravala tja do 3 letauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

08.07.2010, 13:52

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Tudi moja pije mleko ponoči in zvečer, pa sem vedno mislila, da bi ji mogla že dat stran. Pa ima komaj 13 mesecev. Torej, mlekeca še veselo naprej.

clock-img

19.08.2010, 22:01

clock-img

urshak

pencil-img

385

Pred dvema tednoma mi je znanka biologinja prijazno povedala, da alpsko mleko ni primerno za otroke, ker se z UHT tehnologijo uniči ves kalcij v mleku, je rekla, da je boljši kar navadni ali pa aptamil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem