cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

aptamil 1

clock-img

07.02.2005, 20:36

clock-img

bucka1

pencil-img

34

Pozdravljeni!
Zanima me kakna je ralika med avstrijskim aptamilom in našim iz Kolinske.

Ko naredim avstrijsko mleko, se mi na flaški pojavijo kr eni taki kristalčki ozirom kr ene male grudice, kot da se nebi dobro stopil prašek. Ampak prašek se dobro stopi, ker se to pojavi potem, ko se mleko ohladi.
Hvala in lep pozdrav.

clock-img

09.02.2005, 08:47

clock-img

cebela

pencil-img

4

Halo! :kava:

Razlika je v tem, da je naš bolj fin. :zmeden: Kaj naj to pomeni? :zmeden: Da je prašek zelo fin, avstrijski pa je grob. Tudi jaz sem kupovala avstrijskega, ker je cenejši, sedaj pa ko smo na Aptamil 2, kupujemo našega. Se bolje topi in ni nobenih grudic tudi ko se ohladi. Pa tudi pri doziranju je razlika. Avstrijskega daješ manj, kot našega. Sicer pa mi ni jasno zakaj razlika, saj je naš samo uvoz iz Nemčije in ga naj bi delal isti proizvajalec. Ali so mogoče otroci glede na države različni? Ne vem. Naša pikica ga poje še zmeraj veliko, čeprav smo stari celih 6. mesecev in en teden.

Upam, da je odgovor dovolj izčrpen.

LP
Anamarija :angel::angel: z mamico

clock-img

16.02.2005, 17:18

clock-img

bucka1

pencil-img

34

Ja ampak je zame ogromna razlika, ko ga narediš. Kaj pa praviš na to?

clock-img

16.02.2005, 17:44

clock-img

ajf

pencil-img

116

mi smo imeli dobavljenega iz Nemčije in iz Kolinske, eden je bil bolj droben, drugi bolj grob. Tudi jaz sem opazila to kar praviš ti (ne vem več pri katerem) na flaški, a ker je vse pridno popila in sprejemala, se nisem sekirala.

clock-img

22.02.2005, 10:42

clock-img

Anonimen

Jaz uporabljam Aptamil Pre, kupljen v Avstriji in še nikoli niso bili nikjer kristalčki ali pa grudice. Grudice nastanejo se mi zdi, če daš v prevročo vodo. Ali je pa voda prehladna?

Bojana

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem