cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

apetit in pol

clock-img

03.11.2010, 16:43

clock-img

maktub

pencil-img

659

punce....sem 2 leti in pol od poroda in kg so se tukaj... nikakor ne grejo dol.....
morem pa povedat da zadnja 2 tedna mam tak apetit da je grdo videt... pojem kosilo čez 1 uro že isčem kaj za pod zob..to je noroooo.. nevem kaj je to ampak tak apetit vse kar je pred nosom bi pojedla,.. se najbolj pa mi pase kislo in slano....  nekako se probam vzdrzat ampak negre..pol se pa tko najem da me kr zelodec boli....
a pozna kdo kako kratko vendar učinkovito dieto?namreč mogla bi dat dol ene 5 kg ampak nevem kako..

clock-img

03.11.2010, 16:57

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Najboljša dieta je, da si srečna in mirna, ter da nimaš nekega ekstra stresa, ampak glih prav za počet lepih reči.
Ješ ker si ali utrujena, preobremenjena, nervozna, mogoče te zebe ali si pa pod stresom. Normalno je to. In če je pod vprašajem 5 kil, se jaz sigurno ne bi sekirala. Zanesljivo si še vedno lepa in fajn. KO boš dovolj srečna, jih itak ne boš imela več, če pa jih boš tudi imela, boš še zmeraj srečna, ker boš videla, da to ni merilo za srečo, niti ni 5kil vprašanje tega, ali zgledaš fajn ali ne.
Najbrž ni pričakovan odgovor, ampak jaz to tako vidim.

clock-img

03.11.2010, 17:29

clock-img

maktub

pencil-img

659

gina.... ja lepo napisano... sam nisem zadovolja sama z sabo saj sem pred porodom imela perfektno postavo, bila v točnih merih marsikdo mi je zavidal saj sem vse jedla in nič telovadoila pač mati narava mi je zelo zeloo pomagala...sedaj pa imam  teh 5 kg samo v 2 predelih rit in  trebuh...noge,. roke vse je ok sam ta dva predela sta vse te kg pobrale in nevem več kaj naredit...

clock-img

03.11.2010, 20:31

clock-img

Bizibee

pencil-img

121

Predlagam ti sledeče: vsakič, ko bi po obroku rada pojedla še kaj, pomisli, koliko bi se teh "priboljškov" nabralo v enem letu in ali tvoje telo to resnično potrebuje.

Npr.:
- Po kosilu bi pojedla tortico. Pomisli, koliko (nepotrebnih) tort bi se nabralo v enem letu...
- Po enem sendviču bi pojedla še enega. Pomisli, koliko (nepotrebnih) sendvičev bi to pomenilo v celem letu.
- Med kosilom bi rada pojedla vse, pa vendar si že sita. Pomisli, koliko (nepotrebne) hrane bi to pomenilo v celem letu za tvoj organizem.

Itd. Vse je v avtogenem treningu. Bistvo je v tem, da ti dojameš, da ješ zato da živiš in ne obratno.

clock-img

03.11.2010, 20:58

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Saj vem maktub, da mi sploh ne boš verjela, ampak rešitev je ravno obrata. NIkdar več ne razmišljaj o hrani. Čim boš začela to stvar (ki je v naravi biološka in jo vodijo nezavedni procesi) zavestno kontrolirat (te procese prenesla nekam, kjer jim ni mesto), boš skoz lačna, kil ne boš imela pa nič manj. Celo življenje boš razmišljala samo o hrani, vsak grižljaj ti bo nosil občutke krivde in nikdar več tvoje telo ne bo moglo jest normalno in imet normalne postave ne da bi morala leta in leta razmišljat, kako je vse, kar poješ nekaj napačnega..in ker boš imela hrano non stop v zavesti, boš ves čas lačna....Svoj notranji pc si boš pokvarila, kot si ga kvari 90% žensk pri nas. Če pa boš pustila telesu, da je ko je lačno (pe četudi se 2 tedna nažira, če to rabi) in da ne je, ko ni lačno - itak ne ješ, če ti ne paše, kadar ti ta tvoj notranji kompjuter dela (a ni res, da je bilo pred nosečnostjo točno tako???), bo pa telo samo spravilo težo v normalo.

Je pa še nekaj. Tudi tvoje predstave o tem, da ženska ne sme imeti riti ali nog, so zgrešene. Ženska mora imeti malo oblin - to je zdravo in normalno. Rit je lepa, bedra so lepa, tudi trebuh je lep. Kje si slišala, da je to bljak? Narobe si se pustila učit in verjela bedarijam. Presuha ženska ni niti lepa niti zdrava. Zato še vedno trdim, da četudi imaš 5kil (po tvojih merilih) preveč, moraš biti lepa in prav idealna za 99% ljudi (za tisti 1% jim pa itak zaradi drugih reči ne bi bila všeč), tako da si lahko čisto komot všeč tudi sebi.

Če boš združila ti dve reči zgoraj, jih v red spravila, boš tako suhica, kot tudi sama sebi všeč. Srečno.

clock-img

04.11.2010, 09:02

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

maktub,mogoče pa bi poskusila raje s kako telovadbo. Veš ko se leta obrnejo,tudi tistim,katerim prej ni zalegla nobena hrana,se špehec začne nabirat. Dvakrat tedensko s kako aerobiko,ali kar ti pač bolj leži boš veliko naredila zase,pa še kakšne posebne diete ne rabiš imeti,glede na to da rabiš le -5kg in učvrstitev rite :). Poskusi,pa srečno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem