cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

apartma ob morju

clock-img

04.05.2008, 11:30

clock-img

ma&he

pencil-img

143

Mene pa zanima, če kera pozna apartma, ki bi bil tik ob morju in da ne bi bil ful daleč. Mamo 3 leta in 3 mesece stari punčki in mi ni glih da bi hodila na plažo z avtom. Pa more bit tud fajn plaža, da niso glih same škale.

clock-img

04.05.2008, 12:17

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Kje pa??? Slo, HR, ...

clock-img

04.05.2008, 13:10

clock-img

ma&he

pencil-img

143

Najraje v Slo, lahko pa tud na Hr, sam blizu!

clock-img

04.05.2008, 15:17

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Apartmajev je veliko, ampak zdajle je večinoma že oddano. Vsaj v okolici Izole, kar jaz poznam.

clock-img

04.05.2008, 19:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.05.2008, 19:43

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Mi gremo v apartma 100m od plaže, blizu Zadra ... ampak smo rezervirali že novembra 2007, ker kasneje je vse zasedeno... Priporočam, da kar pohitiš, ker boš kasneje težko dobila (že zdaj si v bistvu zelo pozna)...

LP gruška

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

07.05.2008, 11:54

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: ma&he

Najraje v Slo, lahko pa tud na Hr, sam blizu!

tAKO BLIZU (PA DA JE ZDAJ ŠE FREE) NE POZNAM. -sorry, velike črke...

Vem pa za dva apartmaja (na Čiovem), ki sta trenutno še nezasedena. Dobesedno iz terase lahk skočiš v vodo...

clock-img

07.05.2008, 12:51

clock-img

zofa

pencil-img

78

oskušaj vprašati v apartmajih Marinella (otok Rab). Bili lani in zelo zadovoljni, kot sem že pisala na forumu. Plaža je takorekoč pred vrati apartmaja(www.croatia-rab.com)Njihov naslov : app.marinella@inet.hr, pa srečno !!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem