cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

apartma ob morju

clock-img

26.03.2008, 15:08

clock-img

makica

pencil-img

372

Iščem in iščem, pa nikakor ne najdem, zato sem se odločila vprašati vas...Kaj bi rada?
Prosim vas, da mi svetujete, če se da iz dobrih vaših izkušenj, kak apartma, kjerkoli na hrvaški celini, ki je res ob morju, kjer je plaža primerna za otroke in je oddaljen od kakšnega mesta za razdaljo, ki smo jo zmožni prehoditi z otrokom starim 3 leta.

Lepa hvala za vse odgovore

Makica

clock-img

26.03.2008, 15:54

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Na Rabu je cel kup app-jev prav ob morju in s plažo primerno za user posted image . Žal pa nimam več naslova.

lp

clock-img

26.03.2008, 21:12

clock-img

simona9

pencil-img

50

Makica, imam še nekaj poz. odgovorov, ki nam niso prišli v poštev. Mi smo sicer iskali apartma za dve 4-članski družini kar dva meseca. Je pa vse, ki je kolkotolko blizu plaže že zasedeno ali pa zelo drago. Če želiš kakšen naslov, mi pošlji na privat. Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem