cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

antifosfolipidni sindrom

clock-img

15.07.2005, 11:03

clock-img

mihi78

pencil-img

683

punce, zanima me ali je katera bila na testiranju za antifisfolipidni sindrom?
o tem sem nekaj prebrala v reviji MAMA. tam piše, da je lahko odgovoren za ss in, da je če je ženska imela 3 (ki sem jih imela sama v dveh letih) zaporedne ss v rani nosečnosti je možno, da je to vzrok.
seveda sem se takoj odpravila k mojemu G in mu predlagala, da me da na testiranje. ta me je prijazno zavrnil in mi razložil, da mu te preiskave zavarovalnica ne krije!!! za kaj vraga pa plačujem 4000 na mesec dodatnega zdravstvenega zavarovanja?!
na koncu je še rekel, da je malo možnosti, da bi to dejansko imela pa da se bomo s tem ukvarjali kasneje. kdaj pa, ko bom stara 4o?!
vem, da mogoče prehitevam, ampak tako zelo si želiva otročka, da bi rada čimprej ugotovila zakaj se to dogaja.
mogoče bo pa že histeroskopija kaj pokazala.
seveda sem še naprej vrtala, ker sem pač radovedna, in G vprašala kakšen pa je najslabši scenarij. odgovoril mi je, da bi lahko bila imunsko nekompetentna (saj me je hkrati tolažil in rekel, da je za to malo možnosti), kar pomeni toliko, da pač nikoli ne bom donosila. potem nisem nič več spraševala.
Lp :rozica:
p.s. pa krasen vikend in veliko sončka!

clock-img

15.07.2005, 11:48

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Vprašaj bambi, mogoče na privat, ona je bila na testiranju. Pa še ena punca samo se ne spomnem njenega nicka. Bambi ti bo rada odgovorila.

clock-img

18.07.2005, 18:58

clock-img

mihi78

pencil-img

683

pia, hvala za info! :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem