cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

antibiotik ne pomaga

clock-img

11.09.2005, 21:01

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Po osmih dneh jemanja antibiotika je zdravje našega sončka mnogo slabše kot na začetku zdravljenja. Jutri zjutraj greva nazaj. Je imela katera podobno izkušnjo, ker zdaj me pa že malo skrbi?

clock-img

11.09.2005, 21:53

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Trenutno smo tudi mi na tem. Sinko ima vneto grlo. Po desetih dneh zdravljenja je bilo še slabše. Šli smo nazaj, dobili drugi antibiotik. Trenutno je popolnoma brez glasu, tako je hripav, pa še drisko je dobil. Skratka, sranje na celi črti.

LP

Pi-kica

clock-img

11.09.2005, 22:42

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

pri nas je bilo podobno. zbolela ja na morju, in dobili smo plivin antibiotik. stanje se nikakor ni izboljševalo, drika, bruhanje... vročina. ker po dveh dnevih še ni bilo izboljšnja (bili smo že doma) sva šli še enkrat do zdravnika. zamenjala je antibiotik in po enem dnevu je bilo vse OK. (hikoncil)

baje, da antibiotik ni prijel. čimprej nazaj do zdravnika, da popravi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem