IZVIRNO SPOROČILO: sončenk
Mislim, ni normalna.
Poleg vsega smo mel po 10 dneh jemanja hikoncila reakcijo, da je mela fleke po celem telesu, vsa zabuhla v obraz in ko ji je naslednjič napisala hikoncil, sem ji rekla kaj je blo in njen odg je bil ah tiste par pikic, če bo kej pa nehajte dajat. HALOOO
Pediatrinja mojega otroka ne da vedno na pregled krvi....moram pa reči, da tistih 5 ali 6 krat, ko je dete dobilo antibiotik je bil res za bakterijsko vnetje, vsaj po temu sodeč, ker je že na drugi dan prijel....naša pediatrinja otroka pošlje na pregled krvi le, če ni sigurna ali gre za virozo ali pa za bakterijo....
Mislim, da pediatri vseeno vedo (vsaj naj bi
![user posted image](https://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley1.gif)
) pri tipičih znakih bolezni kdaj gre za virozo in kdaj za bakterijsko vnetje......in če otrok kaže vse tipične znake škrlatinke, zakaj potem otroka pošiljati na pregled krvi, preden mu napiše pediaer antibiotik?
Zaradi reakcije tvoje pediatrinje na hiconcil bi pa jaz zamenjala pediatrinjo.....sama sem namreč enkrat dobila tako reakcijo na hikoncil in so me zdravniki precej resno jemali....najprej fleki po telesu, so me hospitalizirali in sem dobila nekaj injekcij, čez tri dni pa sem pristala ponovno v bolnici, ker sem zatekla še po obrazu in vratu....
Naša pediatrinja pa vedno da zraven hiconcila še claritin....in moram dajati celotno terapijo še claritin zraven......samo pri hiconcilu, pri nobenem drugem antibiotiku tega ne dobimo.....izgleda da hiconcil vsebuje nekaj tagega, kar lahko povzroči alergijske reakcije......