cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

anketa za diplomsko nalogo

clock-img

25.05.2013, 15:37

clock-img

najsi

pencil-img

127

Pozdravljeni!
Sem študentka Višje ekonomske šole in za izvedbo svoje diplomske naloge potrebujem vašo pomoč.
Lepo vas prosim, da mi pri pripravi diplomske naloge pomagate tako, da izpolnite spodnji anketni vprašalnik.
Anketa je anonimna in bo uporabljena samo za analizo pri diplomski nalogi.

www.mojaanketa.si/anketa/331635145/

Za vaše sodelovanje, dragocen čas in pomoč se vam najlepše zahvaljujem

Karmen Preložnik

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

clock-img

25.05.2013, 15:44

clock-img

Masha_M

pencil-img

714

Daj ti najprej vloži v anketo eno normalno količino časa in truda, preden prosiš ostale da naj vlagajo svoj čas. A bi to šlo?

Mislim... prva stran: spol, starost, kraj, druga stran spet spol, tretja stran spet starost... A nas zezaš? user posted image

clock-img

25.05.2013, 15:48

clock-img

brina_3

pencil-img

743

Oh ja, kako naj priporočim prijateljem ponudbo m-holidays, če agencije ne poznam.
Tudi sama predlagam,da anketo spremeniš in jo celo v nadaljevanju ločiš na tiste, ki agencijo poznajo in na tiste, ki jo ne.

Pa dobro diplomsko nalogo ti želimuser posted image

clock-img

25.05.2013, 18:14

clock-img

najsi

pencil-img

127

Joooj se opravičujem vsem, ker so se na začetku vprašanja ponavljala , to je zdaj popravljeno :)
dodala sem par popravkov, tak da upam, da bo zdaj to v redu.

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

clock-img

09.08.2013, 21:36

clock-img

slogirl87

pencil-img

3

Živjo! Delam diplomsko o jezikovnih svetovalnicah. Prosim, da si vzamete čas in rešiteeno od teh dveh anket. Hvala
https://docs.google.com/forms/d/1ES9OK5wVKzda3bvf6cDYgZ_MPy9WZkJDNYa6Gj9UC10/edit#
https://docs.google.com/forms/d/16y55_fw0YVuBY0ojI_KTNp0g8njXFgvdcevX_hECfqw/edit#
Vaši odgovori bi mi zelo zelo pomagal

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem