cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

angleške knjige

clock-img

20.09.2010, 15:17

clock-img

cimi

pencil-img

207

ker je že dolgo odkar sem se učila angleščino, uporabljam pa jo zelo malo, posledično sem jo bolj kot ne pozabila, bi lepo prosila če mi priporočate kakšno lažje čtivo, knjigo... s katero bi spet malo osvojila angleški jezik

hvala
CiMi

clock-img

21.09.2010, 22:04

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Zacni z otroskimi knjigami...!:) Pa pozanimaj se, katere sploh imajo v knjiznici...!

LP:)

clock-img

03.10.2010, 22:29

clock-img

carbene

pencil-img

143

Ja, v knjižnicah običajno imajo kakšne skrajšane in poenostavljene verzije angleške literature. Mogoče bi prav prišla tudi kakšna revija, namenjena učenju angleščine. Sicer je pa tu itak še internet. user posted image
Lahko se oglasiš še recimo na British Council-u (http://www.britishcouncil.org/slovenia.htm oziroma verzija v slovenščini: http://www.britishcouncil.org/sl/slovenia.htm). Kolikor se spomnim mojega zadnjega obiska tam pred leti, bi morali imeti veliko literature za učenje angleščine. Drugače pa knjige lahko dopolniš tudi na primer s TV-jem. Itak tam kar mrgoli angleških oddaj in filmov. user posted image
Sem se pa ravno spomnila ene zbirke pravljic, ki smo jo brali v gimnaziji, in sicer z naslovom "The Happy Prince." Napisal jih je Oscar Wilde user posted image (odličen avtor!). Sicer naj bi bile kot pravljice prvotno namenjene otrokom, vendar se mi zdi, da jih bolj razumejo odrasli. Ne vem pa, če bi bil nivo angleščine primeren zate - ti bi morala sama preveriti in preceniti, če bi bilo to v redu. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem