cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

angleščina

clock-img

17.11.2004, 00:45

clock-img

sonja-10

pencil-img

122

Zanima me, če je kje na internetu angleščina za vadit? Mislim tako kot matematika. Svojemu nadebudnežu bi rada popestrila učenje. Pa še meni se ne bi bilo treba ves čas zmišljevati kdaj je kdo jedel in da bo pomlad vsako let!
Lep dan, Varja

clock-img

19.11.2004, 14:36

clock-img

kimi

pencil-img

3836

imaš na privat sporočilo

clock-img

24.11.2004, 18:15

clock-img

ana1

pencil-img

153

Kimi mene tudi zanima kje se dobijo vadni listi za 5.r.

lp, :rozica:

clock-img

25.11.2004, 15:54

clock-img

sonja-10

pencil-img

122

Ana, nisem še dobila odgovora, Kimi bi mi lahko priskrbela CDeje, ki pa so bolj pripomoček za učno uro, kot pa samo vaje. Upam, da se bo našla mamica ali internet frikica, ki nama bo pomagala.
LP,Varja

clock-img

26.11.2004, 13:55

clock-img

klavdija&peska

pencil-img

45

Punce!

vsaj meni je bila vsec internetna stran

http://www.abcteach.com

stran je namenjena uciteljem (a je popolnoma razumljiva tudi za vse ostale) in vsebuje vse zahtevne stopnje, od pobarvank, setstavlja besed na taksen in drugacen nacin kot zgodbic, ki pomagajo otroku razvijati bralne sposobnosti. od prihajajocih tem, detektivskih zgodbic..... 9nebesa

verjetno se otroci pritozujejo predvsem nad pisanjem besed, vendar veckrat ko vidijo napisano besedo lazje bo slo. :bravo:

pa veliko zabave! ;)

clock-img

26.11.2004, 15:43

clock-img

sonja-10

pencil-img

122

Hvala v svojem in sinovem imenu.
LP varja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem