cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

angel care-blazina za nadzor dihanja

clock-img

04.06.2009, 21:27

clock-img

babyx2

pencil-img

2

Če katera potrebuje blazino za nadzor dihanja, jo ugodno prodam. Kupila sem novo, je pa stara šest mesecev in deluje brezhibno. Prodajam pa jo, ker je več ne potrebujemo.

clock-img

04.06.2009, 21:31

clock-img

Anonimen

Smrt v zibki se baje lahko zgodi celo do enega leta starosti ... tak da še ne prehitevaj s prodajo ... moj nasvet user posted image

clock-img

08.06.2009, 11:05

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Se strinjam z Otiko. nam je včeraj zjutraj po dolgem času spet zatulil alarm, pa je star 8 mesecev.

clock-img

08.06.2009, 12:13

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Poznam otroka kateremu je blazina začela piskat zaradi zastoja dihanja šele pri 8 mesecih

clock-img

08.06.2009, 17:30

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Po eni strani so te blazine super, ce imajo otroci dejansko ze od samega zacetka apnoicne atake, ce pa kaksnih hudih posebnosti ni pa menim, da lahko povzroci vec stresa kot cesa drugega, saj namrec piska tudi ob plitvem in počasnejšem dihanju (do katerega pride pri starejsih otrocih, katerim se frekvenca dihanja in bitja srca zniza) med globokimi fazami spanja......

clock-img

08.06.2009, 20:23

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Se strinjam-čista razvada
Mi smo jo imeli skoraj do treh let. Pa čeprav mi je Dr. Cerarjeva že v porodnišnici zatrdila,da je brez veze,da naj raje kupim en dober baby phone. Potem sem se pa lani razpalila,ko sem šla na obisk k Dr. Cerarjevi,sem Angel care lepo očistila in sem ji dala v roke in sem ji rekla,da podarja Ula EINT.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

09.06.2009, 13:35

clock-img

Davana

pencil-img

154

Jaz sem že ena tistih, ki mi je tale BabySense delal več stresa, kot mi nudil brezskrben spanec.
Ko se je parkrat ponoči prižgal in ko sem od groze skoraj jaz umrla od strahu, sem ga odklopila in nikoli več prižgala.
In to je bilo dva dni po tem, ko sem mojo, komaj 1900 gramsko štruco dobila domov.

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

clock-img

09.06.2009, 15:30

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Mi smo ga (zaradi mamine odvisnosti od utripanja zelene lučke user posted image ) uporabljali 14 mesecev, potem pa smo ga prodali.
Vmes smo bili 3x na morju - seveda brez Angelcarea in je user posted image preživela (mama pa tudi user posted image )

Ravno danes pa sem si od kolegice sposodila Angelcare za prihajajočega člana. user posted image

clock-img

10.06.2009, 18:04

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Smrt v zibki se baje lahko zgodi celo do enega leta starosti ... tak da še ne prehitevaj s prodajo ... moj nasvet user posted image

Ženske ne paničart! Sej otrok al pa kdo drug lahko umre kadarkoli. MOj je bil tudi nedonošenček in smo svašta preboleli. In ko sem pri odhosu vprašala če je dobro, da bi to mela, pa mi je zdravnica rekla, da če nebi bili sigurni v njegovo zdarvje ga nebi dali domov. Tako da je nismo imeli in mi ni žal. sem se itak zbujala večkrat ponolči in ga gledala. že to je bilo dovolj stresno. da bi pa kaj piskalo, bi me lih kam peljali!!

Moje mnenje

clock-img

12.08.2010, 08:25

clock-img

AsiA

pencil-img

3

Prodam Angelcare AC401, originalno zapakiran (enega smo dobili za darilo, enega smo pa že prej kupili). Cena 140 €, pošljem po povzetju. Mobi: 040 623 423.
Veliko veselja z vašimi malčki :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem