cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

androlog in branje izvidov pri meni

clock-img

27.12.2013, 15:11

clock-img

novisvet

pencil-img

18

Pozdravljeni!

Zanima me, ali ste bile zraven vasega partnerja ko je imel androloga in ko so mu razložili izvid spermiograma?

Zanima pa me tudi ali je bil vas partner zraven vas, ko ste imele branje izvidov (mislim krvne preiskave, uz)?

Jaz bi šla zraven njega, pa nevem, če lahko grema oba, glede na to da imama oba različne datume.

clock-img

27.12.2013, 15:57

clock-img

Anonimen

Mene ni poklical zraven ampak sem se z zdravnikom pogovarjala na hodniku in je reku da je vse ok.Moj je pa reku da so mu en list dali podpisat če lahko sem jaz zraven ali ne tako da je potem moj vse povedu kako in kaj......Moje izvide še čakam tako da ti bom povedala kako in kaj

IZVIRNO SPOROČILO: novisvet

Pozdravljeni!

Zanima me, ali ste bile zraven vasega partnerja ko je imel androloga in ko so mu razložili izvid spermiograma?

Zanima pa me tudi ali je bil vas partner zraven vas, ko ste imele branje izvidov (mislim krvne preiskave, uz)?

Jaz bi šla zraven njega, pa nevem, če lahko grema oba, glede na to da imama oba različne datume.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem