cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

analna zadovoljitev moškega

clock-img

13.08.2008, 16:38

clock-img

Anonimen

ali si vaši moški tudi želijo, da jih med odnosi ali predigro zadovoljite analno? moj znori od užitka, če mu ga z usti ter s prstkom v ritko....
baje to vsem možakarjem ful paše..
počnete to al sam midva??

clock-img

13.08.2008, 16:53

clock-img

Anonimen

mojemu bivšemu se je mešalo od tega, sedanji pa tega ne mara,... mu je nerodno user posted image

clock-img

13.08.2008, 16:59

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

mi2 sva se tud že pogovarjala o tem, pa prav da ni šansuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

13.08.2008, 17:50

clock-img

Anonimen

ne prakticiram tega,se mi gabi kosmata smrdljiva rit.user posted image

clock-img

13.08.2008, 17:59

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

jest tud še nisem probalauser posted image  mogoče, če bi si res fejst zaželeluser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

13.08.2008, 19:30

clock-img

15.7.

pencil-img

341

ja pr nam tut ni šans, sem brala nekje da tipom full pase baje tam k je presredek, al nek tazga, pa ce se ga tam dotaknem mu kr dol pade vse, k se boji da ga bom v rito. pravi da je to za geje. hehe. ja en prejšnji k sem ga mela mije tut reku da bi ga rajcalu, sam pa js nisem bla za tu da bi mu po riti "šarala".

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

clock-img

13.08.2008, 20:33

clock-img

ANEJ01

pencil-img

97

pravi da ni šans
se pridružujem tem besedam

< Sporočilo je popravil ANEJ01 -- 13.8.2008 20:34:01 >

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

clock-img

14.08.2008, 08:12

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

en tip mi je leta naza razlagal, da imajo moški tam eno posebno občutljivo točko, nekakšna moška G točka.

Naš jo ima še neraziskovano. user posted image

clock-img

14.08.2008, 10:40

clock-img

lory05

pencil-img

283

Mojemu bivšemu je to tudi ful pasalo in smo kar prakticirali in sploh ni bilo slabo user posted image .

clock-img

14.08.2008, 14:38

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

kot prvo se je treba znebiti predsodkov. potem pa zna bit užitek baje noro dober user posted image ...

clock-img

18.08.2008, 19:10

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Ker on tudi meni to včasih naredi- (ampak samo s prstom, ker kaj večjega - np. pimpek me preveč boli)- sem ga vprašala če je za in že počas poizkusla s to tehniko, pa ni šans!!! No way!!!!Se je kar izmikal- res pa je, da je imel že velike probleme s hemeroidi in mu mogoče zato ne ugaja kaj preveč šaranje po anusuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 19:58

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
baje to vsem možakarjem ful paše..
počnete to al sam midva??

No no, nikar ne devaj prevelikega poudarka tistemu, kar se začne z "baje" ....

Ne, ne prakticirava. Je pa najbrž daleč od tega, da bi to počela sam vidva. To počno več ali manj vsi, ki jim to pač paše.

clock-img

22.08.2008, 22:36

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

en tip mi je leta naza razlagal, da imajo moški tam eno posebno občutljivo točko, nekakšna moška G točka.

Naš jo ima še neraziskovano. user posted image

Ja res je.....pri prostati imajo moški žlezo, katera je prav tako občuljiva ali celo bolj na dražljaje kot pri ženskah.

clock-img

23.08.2008, 19:04

clock-img

čipka

pencil-img

1652

ne prakticiram tega,se mi gabi kosmata smrdljiva rit.

user posted image

sori meni tudi.

clock-img

23.08.2008, 20:53

clock-img

sinnerka

pencil-img

235

aha upam da tvoj kdaj tebi to pove da se mu gabi tvoja smrdljiva kosmata rit. Če imaš človeka iz srca rad se ti nebo nič na njem gabilo tudi to ne da ga zadovoljiš še na najbolj čuden način

clock-img

23.08.2008, 21:12

clock-img

Anonimen

aha upam da tvoj kdaj tebi to pove da se mu gabi tvoja smrdljiva kosmata rit. Če imaš človeka iz srca rad se ti nebo nič na njem gabilo tudi to ne da ga zadovoljiš še na najbolj čuden način

Pač...ljudje smo različni! Tudi meni se gabi!  Pa kaj! 

clock-img

23.08.2008, 21:21

clock-img

sinnerka

pencil-img

235

hm samo me res zanima kako bi odreagirale če bi vam vaši rekli da se jim pa vaša p*** gabi

clock-img

24.08.2008, 10:22

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: sinnerka

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2008, 11:03

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Mi je nerodn, k sm se zmotila pri eni zelo pomembni stvari.......sm celo razmišljala zadnjič ali sm prav napisala pa nism bila čist ziher...no danes pa ugotovim, da sm se pa le zmotila...se opravičujem za napačno inf. user posted image

Pravilno je tako:
Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem. Čeprav je njen osnovni namen proizvodnja semenske tekočine in njeno izločanje v sečnico, prostata ne prispeva le k reprodukciji, temveč lahko moškega pripelje celo do vrhunca.Masaža in dotikanje prostate nekatere moške pripeljejo do najmočnejših orgazmov, kar so jih kdaj izkusili, poznavalci pa pravijo, da dobro vpliva tudi na siceršnje zdravje prostate.
Fantje in dekleta....uživajte user posted image

clock-img

25.08.2008, 11:22

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Baje res vsem paše, ker majo oni pač tam not točko g., ampak moj lubi noče, da bi to probavala. Sva se pogovarjala o tem in sem mu povedala, da nimam nič proti, vendar pa si tega ne želi. Sem rekla, da naj pove, če si bo premislil, do tlej bom pa pustila njegovo rito pri miruuser posted image . Nočem, da bi bil nesproščen, ker bi se bal, kdaj mu bom prst v rit porinlauser posted image , hehe.

sinnerka, do neke mere se strinjam (njegovo telo se mi vsekakor ne gabi, pa tudi najin seks ne), vendar na čisto kakršenkoli način ga pa tudi ne bi bila pripravljena zadovoljit (recimo kak hud sadomazo ipd...) - to bi rajši predlagala, da proba najprej kje drugje, pa pove, če res ne more brez tega živet... Mora bit ipak obema ok, imamo pa različne želje. Na srečo se navadno najdemo taki s podobnimi željami skup (vsaj midvauser posted image - kolikor vem, heheuser posted image ).

clock-img

25.08.2008, 15:35

clock-img

Anonimen

Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem

Aha, zato tako močno radi zadržujemo, ko nas sili na veliko potrebo. Blažen užitek!

clock-img

25.08.2008, 17:08

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem

Aha, zato tako močno radi zadržujemo, ko nas sili na veliko potrebo. Blažen užitek!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2008, 22:44

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

25.08.2008, 22:47

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

25.08.2008, 22:47

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Sem mojega vprašala, pa je reku: "ne, hvala" user posted image Tudi v redu.

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem