cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

anala ?

clock-img

05.02.2008, 11:02

clock-img

Anonimen

Oj. Rada bi ugodila mojemu fantu, ker nisem še nikoli seksala v ritko me je kar malce strah. Kako izgleda ta seks? Prijateljice mi povejo da je kar boleče......

clock-img

05.02.2008, 11:06

clock-img

Anonimen

Ja-kar boli...jst sem se na začetku zafokusirala na nekaj drugega-sicer je boleče ponavadi samo začetek-se pa da potem zelo močen orgazem doživet,če se zraven še z prsti dražiš.
Sam ne pozabit na kakšen dober lubrifikant...in se fajn namazat.To poskusi zaradi lastnega interesa-boš lažje kaj doživela-če pa se pripravljaš samo na neki"groznega"-nima smisla-ker se ti bo vse skupaj zagravžalo.

clock-img

05.02.2008, 11:08

clock-img

Anonimen

-Dober lubrikant(čim bolj masten)
-fejst morš bit zrajcana
-tip more it počas pa nežno ne da kar navali
-fejst je da ma kondom
-glavno je pa da si sproščena....

clock-img

05.02.2008, 11:17

clock-img

Anonimen

Kot so rekle punce da si fejst zrajcana in da si sproščena je poglavitno pa da je tip seveda nežen, lubrikanta midva ne uporabljava ker sem sama dovolj zrajcana in razmočena, kondomov pa prav tako ne. 

clock-img

05.02.2008, 11:27

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Kako izgleda tak seks? Isto kot "navaden", samo v drugo luknjico ga da. user posted image

clock-img

05.02.2008, 11:28

clock-img

Anonimen

Spodaj imaš že odprto temo. Ne vem kaj je bilo potrebno odpirati novo.

clock-img

05.02.2008, 11:36

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Spodaj imaš že odprto temo. Ne vem kaj je bilo potrebno odpirati novo.

Uf, Bakfark ti si pa zelo strog, a?

Punca išče odgovor, pusti jo da vprašauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

05.02.2008, 11:43

clock-img

Casey

pencil-img

44

bakfark jaz sem s tabouser posted image

clock-img

05.02.2008, 11:49

clock-img

Anonimen

Čakaj malo, če imaš pa vse odgovore pred nosom, samo malo je treba pobrskat. Govorilo se je o vsem kar jo zanima.

clock-img

05.02.2008, 11:50

clock-img

Anonimen

Mogoče pa je mislila na spodnjo temo pač,da ima kdo mozolj na tazadnji pa je odprla raje analo.user posted image

clock-img

05.02.2008, 15:03

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Joj je bilo že veliko takih tem,uporabi iskalnik.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=648433&mpage=1&key=anala

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

05.02.2008, 15:12

clock-img

Muca83

pencil-img

1000

Poleg zgoraj naštetih stvari je meni tud fajn, da se prej luknjico postopoma razširi. Poskusita najprej s prsti, enim, potem dvema, da se malo navadiš na občutek.

Jaz včasih nisem mogla nikakor to početi, me je bolelo, sploh prvič ko se spomnim, mi je še malo kri tekla potem, samo un tip res ni znal in ni bil dovolj nežen. Zdaj z mojim pa to včasih počneva, ampak zelo redko. Ampak takrat ko, sem sama za to, ker moram biti res noroo zrajcana, potem pa še noroo pride user posted image Malo večkrat me mogoče malo draži s kakim prstom.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

clock-img

05.02.2008, 22:23

clock-img

JAHICA

pencil-img

32

Res je tko kot je napisala Karin in Muca. Mi2 sicer ne uporabljava kondoma, dobr pa je da ti najprej s prstki mal luknco razširi. Pa full lubrifikanta uporabta. Občutki so pa zame tko, tko, odvisn kolk sm zrajcana.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem