cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ampak zakaj

clock-img

22.06.2006, 13:25

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

se opravičujem ampak zakaj vas je tukaj toliko anonimnih vas je stram?

drugače kater pa je najbolj nenavodni plac kjer ste se dali dol

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

22.06.2006, 13:34

clock-img

fricka

pencil-img

751

Najprej naj pove izpraševalec, potem sem na vrsti še jaz.

clock-img

22.06.2006, 13:38

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Pa ta tema je že bla.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

22.06.2006, 13:49

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mah, te teme o anonimnosti so bile že neštetokrat obdelane, pa tudi o placih, kjer smo se dali dol.

clock-img

22.06.2006, 13:57

clock-img

cukerček

pencil-img

575

Meni se tudi zdi, da je vedno več anonimnih-brezveze!!!!!
Kje smo se pa dajali dol pa poglej na forum spolnost, par dni nazaj je bila ta tema odprta

clock-img

22.06.2006, 14:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moram priznat, da se kot anonimka še nisem pojavila. Stojim za tem, kar napišem, ne pa, da bi se skrivala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.06.2006, 18:21

clock-img

Sita

pencil-img

926

Očitno se nekateri še zmeraj sramujejo govoriti o eni najbolj naravni stvari na svetu kot je spolnost.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

22.06.2006, 19:33

clock-img

zoya_

pencil-img

703

jaz ne razumem zakaj se vse tako skrivajo za anonimno, ker itak na netu te s takim ali drugačnim imenom noben ne pozna... pa tud če, briga me...
Vedno pišem pod svojim nickom, le zakaj bi se skrivala... user posted image

L I V E S T R O N G

clock-img

22.06.2006, 21:36

clock-img

jasnika

pencil-img

887

sedaj pa da še jaz nekaj napišem o anonimnosti:pa saj je vseeno če je kdo anonimen al pa z svojim nickom
kaj pa je drugega nick kot anonimnost, vsi se za nečim skrivamo
drugače bi bilo oz ne bi se skrivali če bi napisali ime in priimek pa kaj vem kaj še!!!!

nenavaden kraj?kaj pa vem men so vsi kar običajni oz nič kaj posebnega  npr park, gozd, avto morje bazen, danes to več ni nič takšnega

clock-img

22.06.2006, 21:42

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

jaz sem odprla temo če dobim kako idejo, ker najbolj prisegam na posteljo. user posted image

kar pa se anonimnosti tiče pa me je res zanimalo ker se mi zdi brez veze - ne vem no

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

22.06.2006, 22:13

clock-img

tipka

pencil-img

386

Punce imajo slike sebe, otrok, možekov, drugega sorodstva v albumih, srečujejo se,  pol pa naj tu prijateljicam razlagajo, da so se s korenčkom v anus???? Eni ste res smotani!user posted image user posted image user posted image  Intimno je intimno, javno pa je javno.

clock-img

22.06.2006, 22:22

clock-img

jasnika

pencil-img

887

če se kdo z korenčkom v anus jaz mislim da je tisti smotan in ne drugiuser posted image user posted image

mislim da se tukaj ni šlo o takšnih skrajnih navadah ali kako naj imenujem, pač pa kaj bolj normalnega

clock-img

22.06.2006, 22:29

clock-img

tipka

pencil-img

386

Korenček in anus sem dala kot primer, kar mi je pač prvo prišlo na misel, ti pa praviš, da se sme v spolnosti samo to, kar se lahko pove prijateljicam? Da ni intimnih zadev, da ni stvari, ki je ne bi mogla zaupati družbi, v kateri se giblješ, da beseda intimno pomeni, da se je tistega, kar je intimno, potrebno sramovati, ker sicer lahko mirne duše poveš?user posted image

Enačiš torej intimnost s sramoto.user posted image

clock-img

22.06.2006, 22:36

clock-img

jasnika

pencil-img

887

še daleč od tega

pravim samo da če se nečesa sramujejo zakaj pol to počnejo??
mo to je pač moje razmišljanje, saj ne da jaz vse povem, seveda mam skrivnosti, samo se pa ne sramujem ničesar
pa saj no je vseeno, kjub temu se mi zdi brezveze anonimnost, kot je bilo že napisano
sicer pa to je 1 mnenje izmned mnogihuser posted image

clock-img

22.06.2006, 23:10

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

zoya, tukaj se pa motiš... jaz se sicer ne skrivam za anonimnostjo, če pa bi že bilo "treba" pa raje sploh ne pokomentiram zadeve, ker me veliko ljudi pozna..

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

23.06.2006, 11:27

clock-img

zoya_

pencil-img

703

IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

zoya, tukaj se pa motiš... jaz se sicer ne skrivam za anonimnostjo, če pa bi že bilo "treba" pa raje sploh ne pokomentiram zadeve, ker me veliko ljudi pozna..

če te pa folk pozna, potem je pa druga zadeva...
Lahko si pa naredi človek 2 nicka, enga ma za oh in sploh lepe izjave... enga pa za vse ostalo user posted image  user posted image

L I V E S T R O N G

clock-img

23.06.2006, 13:12

clock-img

G in T

pencil-img

953

Meni osebno, pa je čisto vseeno, ali je anonimen ali ne. Če mu bom znala svetovati, mu pač bom, če pa ne, pa ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem