cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alverde kozmetika

clock-img

15.05.2010, 20:30

clock-img

emibu

pencil-img

1306

jo katera uporablja?izkušnje?kaj vam je še posebej všeč?

clock-img

16.05.2010, 14:34

clock-img

niwci

pencil-img

973

JAZ SEM ENKRAT NEKJE ZASLEDILA, DA ZELO HVALJO ŠAMPON ZA LASE, SPLOH ČE IMAŠ PRHLJAJ. PROBALA PA ŠE NISEM.

clock-img

16.05.2010, 15:30

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni je to edina sprejmljiva kozmetika, to pa zato, ker nima notri skoraj nič svinjarije - beri nepotrebne kemijske navlake, pa vsi izdelki so bio oz. iz eko pridelave, pa sploh dragi niso. Sem preštudirala veliko deklaracij na različnih izdelkih različnih firm in se mi zdijo še zdaleč najbolj sprejemljivi.
Uporabljam pa njihove šampone - vsi mi niso enako všeč, pa mila - trda in tekoča (trda so mi vsa všeč in fajn operejo, tekoče za roke se mi zdi neučinkovito, tekoče milo za telo mi je ful fajn), pa kremo (makadamija, karitejevo maslo) za telo in roke, pa včasih uporabim tudi kremo za obraz (načeloma nimam nobene kreme sploh, dokler nimam pozimi suhe kože).

clock-img

16.05.2010, 19:32

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Se strinjam z Gino: dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

Uporabljam šampon in balzam, trdo milo in kremo za kožo na podplatih. Preizkusila sem tudi dve vrsti mleka za telo, pa mi nista odgovarjali.

lp

clock-img

16.05.2010, 21:49

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz uporabljam tekoče milo za roke in njihovo kremo za obraz, mi zelo odgovarja.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

17.05.2010, 08:40

clock-img

Crystall

pencil-img

826

90 % uporabljam to kozmetiko in sem zelo zadovoljna user posted image user posted image user posted image  Uporabljam tudi njihova senčila, maskaro, barvico za oči .... Vse mi je SUPER user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

clock-img

17.05.2010, 09:28

clock-img

A & T

pencil-img

349

Jaz uporabljam njihovo tekoče milo za roke, maslo za telo (fenomenalno) s karitejevim maslom, krema za roke z ognjičem, maskaro, kreme za obraz pa mi ne odgovarjajo, zato za obraz kupujem od Aubrey Organics-a. Sem pa vesela, da je Alverde zelo poceni kozmetika in jo z veseljem kupujem. 

clock-img

19.05.2010, 18:09

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst imam tušgele vse njihove, kremo za obraz dnevno in nočno, kremo za roke, lak za lase, lipstik, spray za telo, milo za roke... zelo zadovoljna.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

19.05.2010, 20:55

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Jaz sem včeraj prvič zasledila to kozmetiko in sem bila presenečena nad cenami.Sem si kupila eno šminko za probo in mi je okuser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

18.11.2010, 14:40

clock-img

maca81

pencil-img

152

Kako pa se Alverde baby linija obnese? Že katera poskusila?

clock-img

18.11.2010, 18:17

clock-img

malania

pencil-img

613

Jaz uporabljam gel za tuširanje.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

19.11.2010, 08:22

clock-img

madisol

pencil-img

45

super, da imate take pozitivne izkušnje. ravno danes grem v DM, bom tud jaz kupila, pa da probam, če se obnese

clock-img

19.11.2010, 08:27

clock-img

maca81

pencil-img

152

Drugače jaz konstantno uporabljam alverde kremo za roke, dnevno in nočno kremco za obraz-alverde Goji jagoda. Mi ful paše na mojo kožo!user posted image  Ostalo občasno.
Za baby linijo pa me res ful zanima. Verjetno bom kupila vsaj kakšno kremco ali oljček.

clock-img

19.11.2010, 08:29

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Jaz sem najprej po eni alverde kremi za obraz dobila izpuščaje, amapk sem potem prebrala, da je to normalna reakcija ob začetku uporabne naravne kozmetike,ker se koža čisti ali nekaj takega. No, sem kasneje znova poizkusila in je bilo OK, zaenkrat imam od njih kremo, tu in tam gel za tuširanje, pa krema proti celulitu od njih je super. Se mi zdi alverde enako kakovsotna kot famozna welleda, pa še dosti cenejša je.

clock-img

19.11.2010, 08:31

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Aja, od baby linije pa uporabljamo kremo za obraz in je tudi dobra.

clock-img

19.11.2010, 08:48

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz tudi veliko njihovega uporabljam, trenutno imam za obraz dnevno in nočno kremo, tisto z biseri. Jo bom pa morala zamenjati, ker pozimi potrebujem neko bolj mastno - imam full suho kožo.

Naj naj najboljše mi je pa njihovo maslo za telo - makadamija in karite, edino po njem nimam kože luskaste in razpokane. Pa se namažen vsake 2-3 dni, sploh ne vsak dan.

Včasih si kupim tudi deodorante, ker mi lepo dišijo, učinkoviti pa ravno niso user posted image Ok, pozimi še gre, poleti pa ne.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

16.02.2011, 22:29

clock-img

scarlett_

pencil-img

427

A deodorante tudi uporabljate? Ste zadovoljne? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem