cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alternativna medicina

clock-img

22.04.2007, 13:47

clock-img

sali

pencil-img

66

Starši otrok, katerim "navadna" ni mogla več pomagat, ste se morda odločili za alternativo? Kakšno (bioenergetik, kitajska,...)? Kako se je spremenilo otrokovo stanje, če sploh? Hvala za odg.

clock-img

23.04.2007, 09:38

clock-img

BaNeLa

pencil-img

132

Mi našega vozimo k Domanjčiču, pa tudi očka je šel k Domanjčiču na tečaj in ga sedaj lahko tudi on doma "dela". Moram rečt, da ne vem, apakk škodi mu ne.....v tem času je zelo napredoval, res pa smo zraven dodali še neko terapijo, ampak mislim, da oboje skupaj in pa naša angažiranost pripeljeta do izboljšanja.
Absolutno sem za bioenergetike, skupaj z tradicionalno medicino....nisem pa za razne "zvarke".
Splača se poskusit, to da tudi nam staršem energijo.....in dobro voljo.....pa nikoli si ne bomo očitali, da česa kar bi lahko nismo poskusili....
Poskusi!

clock-img

23.04.2007, 20:22

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Mi hodimo na biorsonanco, pa k Turoffu, če bomo začutili potrebo, pa gremo še k Domančiču. Tudi moj sinko dobro napreduje in tudi sama mislim, da je to kombinacija vseh dejavnikov in naše angažiranosti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem