cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alpsko mleko!?

clock-img

18.10.2004, 14:16

clock-img

NIK IN MAMI

pencil-img

59

zanima me , če dodajte kaj alpskemu mleku(žitne kosmiče,beby gris in podobno),da bi bilo baje bolj sitostno???????????l.p. hvala:sloncek:

clock-img

18.10.2004, 14:53

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Mi dajemo čokolino, prej pa sem nekaj podobnega kupovala v Interšparu(čokolada, lešnik, jabolko), pa je sita.

Lp,
Mojca:rozica:

clock-img

18.10.2004, 14:56

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Naš drugega ni maral, kot v toplem mleku v flaški raztopljen PLAZMA keks ali pa BEBE kašica z okusom banane, le to mu je sedlo, ostalo je zavračal, tako da;)

Nekaterim:duda: pa paše čisto vse, kar jim notri zamešaš.

pa-pa, Mina1:nosecka:, konec 22t

clock-img

18.10.2004, 22:44

clock-img

kimi

pencil-img

3836

MMM PLAZMA KEKS...jaz bi kar sama to pojedla;)

clock-img

21.10.2004, 08:21

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

DAŠA, sorry, šele danes videla, da me sprašuješ:

torej PLAZMA keksi se dobijo povsod (Špar, Mercator) in gor piše bambi+narisana srnica - PLAZMA keks, ki je obogaten z vitamini;).

Se lepo topijo v toplem mleku in poleg npr. Albert keksov jih je imel oz. jih ima škratek še vedno najrajši.

Keksi so v rdeči embalaži, gor je narisana ena punčka in dva keksa.

A bo;)

pa-pa Mina1:nosecka:, 23t

clock-img

21.10.2004, 13:23

clock-img

kimi

pencil-img

3836

samo so plazma kar dosti dragi. Milsim da je za ene 15 komadov piškotkov treba odšteti 250 sit ali pa jih je celo samo 10. Samo so pa nasitni in okusni. Jaz sem slišala da so v sparu najcenejši

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem