cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

aloe vera

clock-img

02.07.2010, 21:35

clock-img

ada2

pencil-img

7402

v službi sem v dar od ene stanovalke dobila aloe vero, pa ne vem kako skrbeti zanjo...
prosim pomočuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.07.2010, 21:56

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Nič skrbet za njo pa bo uspelauser posted image ampak čist res samo nekam jo postavi pa skoraj nič zalivat moraš pozabit da jo imaš.

clock-img

02.07.2010, 21:58

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kako pa s svetlobo... a naj bo na direkt na soncu, ali je pa to škodljivo?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.07.2010, 22:04

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Čez poletje jo lahko imaš tudi zunaj čez zimo pa ne.Ne rabi direktnega sonca jaz jo imam nasproti okna  sploh ni zahtevna in hitro se razraste.

clock-img

02.07.2010, 22:07

clock-img

ada2

pencil-img

7402

hvala. upam, da bo uspevala.
pa še nekaj... a jo potem, ko se razraste lahko režem in iztiskam sok (za kakšna mazila ipd.)?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.07.2010, 22:27

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

To ti pa čist točno ne znam povedat,jaz sem probala en list odrezat pa se je tam pol črno naredilo moreš kar čist celega odrezat drugače se pol grdo vidi.Pa seveda moraš imet sploh ta pravo na moji piše da je medicinska nekatere pa niso.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem