cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

allernova ali aptamil

clock-img

19.06.2010, 18:28

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Ker gremo na morje, na otok...bi rada za ziher vzela s sabo 1 AM. Doma za kašice uporabljam sicer svoje mleko, ampak mi črpanje vzame ogromno časa. In me zanima, če je kdo probal oba ta mleka. Je enako al je katero "boljše"? Sama sestava je verjetno podobnauser posted image

clock-img

19.06.2010, 18:34

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

A je otrok alergik? Ker Allernova je za alergike. Mi smo drugače sprobali Aptamil in Novalac (navadno formulo, ne za alergike) in mu je bolj ustrezal Novalac. Ampak za kašice je po moje popolnoma vseeno, katero mleko vzameš. Jaz bi ga edino kakšen teden dni pred odhodom za poskus že uporabljala, da vidiš, ali je vse ok, ker eni dojenčki so npr. po enem AM zaprti, drugi polivajo, tretji imajo krče, ne vem pa, če ti "stranski" učinki pridejo do izraza, če AM uporabljaš samo 1-2x na dan za kašice. Mogoče niti ne pride do izraza.

clock-img

19.06.2010, 18:43

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jap, mali je alergičen na KM...sicer nedokazano. Tako da preide v poštev samo allernova al pa ta allergy digestive care. Im me zanimajo izkušnje s tema dvema mlekoma..

clock-img

19.06.2010, 19:20

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Pa zanima me še, če je to mleko sploh primerno za dojenčke z alergijo na KM? Ker vseeno je sirotka noter...sicer koncentrat ekstenzivno hidroliziranih beljakovin sirotke.. Kako kaj prenašajo to otroci, ki so res alergični na KM? Tiste, ki imate izkušnje s tem..

clock-img

19.06.2010, 20:27

clock-img

biga

pencil-img

838

ellie, moja hči je tudi alergična na mleko oz. jajca, ne vemo še na kaj, ker so bili testi negativni pri 2. mesecih, zdaj je stara skoraj 3,5 mesecev in ji občasno dodam Aptamil ADC, sicer dojim. Moram reči, da več poliva, kot je, preden sem ji dodajala. Lahko da zaradi tega mleka, lahko pa ima enostavno preveč. Ne vem, koliko se pri meni naje in ker smo imele krizo s težo, ji občasno dodam, ker nisem zihr, da se je najedla. Zdaj je pa lahko vseeno preveč. Tudi jaz bom na morje vzela tole mleko, Allernova je ful ogabna, moj sin (tudi alergik) je ni nikoli maral. Aptamil ADC je primeren ob alergiji na KML, ker so mlečne beljakovine čisto predelane, tako naš pediater. Edino če ga ne bi prenašal, potem bi dobil še enega drugega, ki pa je čisto brez mlečnih beljakovin in stane skoraj 50 evrov.

clock-img

19.06.2010, 21:59

clock-img

ellie

pencil-img

1403

biga hvala za odgovoruser posted image  bom mu jutri zjutraj probala dat, če bi slučajno nastala kakšna reakcija..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem