cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali veste?

clock-img

20.03.2007, 22:27

clock-img

flower power

pencil-img

191

ker mi je po porodu ostalo veliko strij, mi je kozmetičarka svetovala kremo, ki se jo dobi samo v lekarni. na žalost ni vedela kako se imenuje. rekla pa je da je v bistvu krema za brazgotine ampak da lepo "uniči" tudi strije in da jih je fajn mazat dokler so še rdeče. ali mogoče katera ve kako se imenuje ta krema?

clock-img

20.03.2007, 22:42

clock-img

Anonimen

Oprosti, ampak če kozmetičarka ne ve imena kreme, kakšna kozmetičarka pa je? Brez zamere...očitno je ona sama rekla-kazala.

clock-img

20.03.2007, 22:43

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne, ne vem, kako se krema imenuje. Malo si preberi, da ni kreme, ki bi "izničila" ali ublažila že nastale strije. S časom se "rdečina" sama "umiri" in postane svetlejša. Zato se mi ne zdi smisleno zapravljati dosti denarja za neko "posebno" kremo, če lahko uporabiš kar navadno.

Odločitev pa je tvoja, vsekakor....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.03.2007, 23:35

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Kozmetičarka je verjetno imela v mislih kreme za brazgotine Kontratubex ali Kontrakel. Obstaja tudi malo dražji silikonski gel Dermatix.
Vsekakor si strije pogosto maži in si kožo tudi lepo premasiraj . Sčasoma bodo rdeče proge postale svetle in se bo veliko manj videlo.
Konrakel in kontarubex nista pretirano draga, tako da bi ju jaz na tvojem mestu uporabljala. Moje izkušnje pa sicer kažejo, da so zelo učinkovite kreme in olja, ki vsebujejo vitamin E, ki daje koži prožnost in pospešuje obnavljanje . Vsekakor poskrbi, da kožo tako mastiš, kot tudi vlažiš. V nosečnosti se ženske precej mažejo, po porodu pa ta ritual kar malo zanemarijo, kar pa ni v redu.

Da bi globoke strije čisto izginile ni za pričakovati (žal še niso iznašli take čudežne kreme ), manjše strije pa lahko sčasoma postanejo komaj opazne. Če je koža prožna in "nahranjena" bo videz čisto drugačni, zato ne obupaj in se kar lepo maži.

clock-img

21.03.2007, 11:08

clock-img

gogi73

pencil-img

60

Jz imam po CR za brazgotino mazilo Contrakel in je kr vredo. Brez vonja in zelo mazljiva. Morda je mislila to.
Pa če ti uspe, mi piši morda na Z.S., ker imam tudi jz na eni strani zadnjice strije.

< Sporočilo je popravil gogi73 -- 21.3.2007 11:09:42 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem