cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali se mi sploh izplača

clock-img

31.05.2012, 09:59

clock-img

mini86

pencil-img

6050

glede na sprejeti novi zakon zaposliti en mesec pred porodniško..

starševko nadomestilo je (bilo) 198€, porodniške bi pa dobivala cca. 240€

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

31.05.2012, 14:26

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Ja itak. Pa ne samo zaradi denarja (pomnoži z 12 - jaz se zneska ne bi branila). Ampak predvsem zato, ker si potem zaposlena in ti tečeta tako delovna kot pokojninska doba. Če le imaš možnost, ni za spustit.

clock-img

31.05.2012, 15:31

clock-img

poopsie95

pencil-img

102

Mene tudi zanima nekaj v zvezi s tem... s koncem septembra mi poteče status študenta in zaradi novega zakona ne bom še izkoristila možnosti za prepis na drug faks. Fant ima odprt SP, zato me zanima, kaj imam od tega, če se prijavim na zavod in me on zaposli mesec ali dva pred porodom??? Mi potem pripada 240 eur porodniške, zavarovanje...? Mi to plačuje on ali država?

Res se mi ne sanja, kako je s tem, zato bom hvaležna za vsak odgovor.

clock-img

31.05.2012, 16:25

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Ja itak. Pa ne samo zaradi denarja (pomnoži z 12 - jaz se zneska ne bi branila). Ampak predvsem zato, ker si potem zaposlena in ti tečeta tako delovna kot pokojninska doba. Če le imaš možnost, ni za spustit.

ja sam kako je pa s tem novim zakonom k mi pol pripada manj..to me zanima
ja drugače pa pride prav vsak evro..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem