cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali lahko trgajo partnerju?

clock-img

10.01.2007, 09:26

clock-img

Anonimen

Stvar je sledeča, dolžna sem denar mobitelu, ki ga tudi vračam, vendar ga žal ne morem tako pogosto kot bi oni želeli, se pa trudim
sedaj sem prijavljena doma, v kratkem pa se bom prijavila pr fantu, on je zaposlen jaz nisem in me zanima, če lahko mobitel od njega tudi zahteva moj dolg??

mogoče se bo komu zdelo smešno vprašanje ampak mene res zanima

clock-img

10.01.2007, 09:33

clock-img

triša

pencil-img

550

Po moje da ne saj si ti dolžnica in ne on.

clock-img

10.01.2007, 10:39

clock-img

Anonimen

Trgajo samo tebi, in še na račun se ti bo banka usedla , sam izvržbo mora mobitel podat. Obresti so pa uf, ogromne. Slučajno je bla moja kolegica na istem, pa se kesa kot še nikoli, ampak jaz pravim, da je to zelo malomarno početje.

clock-img

10.01.2007, 11:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

Z zadnjim stavkom od Nati se še kako strinjam, tvojemu fantu pa mislim, da ne morejo trgat, saj je dolg tvoj, ne njegov. Razen, če on tebi posodi in potem ti njim plačaš, da se končno znebiš tega dolga.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem