cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali lahko jem....?

clock-img

21.12.2004, 19:50

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Hojla punce!
Imam eno vprašanje. Zanima me,če lahko jem suho sadje, ovsene kosmiče (musli), brokoli, cvetačo, grah (seveda vse kuhano), kaki, jajca, kisle kumarice,... glede na to, da polno dojim?
Sej sem prebrala že veliko o tem, kaj se sme in kaj ne, pa so informacije glede tega tako različne, da spoloh več ne vem.
Se sploh ne upam nič jesti, ker že mene za vsako figo napenja, kaj šele potem mojega :angel: Lukata

clock-img

21.12.2004, 19:59

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mislim, da ni pravila po čem te bo napenjalo oz. napenjalo malega. :zmeden:Nekoga napenja jabolko drugega pa ne. Najbolje boš videla sama ko boš jedla razl. hrano. Ampak po mojih info. lahko ješ...skoraj nič! ;)

Jaz osebno se po porodu prehranjujem zelooo slabo, dosti slabše kot pred porodom.:nosecka:
To pa zato, ker je veliko sveže hrane "prepovedane" jaz pa ravno to obožujem. Jedla sem veliko juhic (kurjih, zelenjavnih, kremnih), krompirja, čokolade (mojega po tem ni šraufalo), ogromno sem pila vode in čaja za dojenje, pa piščanje meso, čokolino (njami!), jogurte in razne sojine napitke.
Jajčka niso najbolj priporočljiva, grah v rižeku morda ni napače...težko ti svetujem, ker moraš poslušati svoje telo.
Moj otroček je še vedno zeloo občutljiv pri prehrani. Dolgo ga je tudi napenjalo, jaz pa bi itak lahko umrla od lakote, če bi vso hrano, ki napenja črtala iz jedilnika.
Ja, mojega je napenjalo tudi po zeleni solati, takrat je še kakec bil živo zelen!Napenjal ga je rizi-bizi...saj boš sama najbolje ugotovila z izključevanjem posameznih živil.

Ne obupaj!

clock-img

21.12.2004, 20:07

clock-img

puri

pencil-img

2171

Boni, jaz pa jem čisto vse,pa ni nobenih problemov!
Zgleda,da je to odvisno od vsakega posameznika,zato boš morala kar mal probavat,pa boš vidla,če bo tvojmu:duda: to kaj škodvalo-počasi se bo mogel itak na vse navadit!

lp:metulj:

clock-img

22.12.2004, 02:36

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Enako kot Puri. Jem popolnoma vse in nimava nikakršnih problemov, srečnici:)

clock-img

22.12.2004, 10:29

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Ja, pa sta res srečnici. Jaz imam že sama toliko problemov s prehrano in me napenja za vsako figo, da ni čudno, da mojega Lukata tudi.:(

Lp, Boni& Luka

clock-img

22.12.2004, 10:43

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz jem več ali manj vse, pazim pa npr. pri grahu in fižolu ter podobni hrani, ki mene napenja-se ji raje odpovem, kot da bi matralo tudi sinčka.

clock-img

22.12.2004, 17:52

clock-img

Anonimen

Jaz bi se najbolj izogibala cvetači in jajcem.
Je pa res, da glede tega ni pravila. Poskusi dopoldan kak grižljaj te hrane, pa boš videla, če ga napenja. Ampak vsak dan le po eno stvar, da boš vedela za kaj gre, pa dopoldan, da ne boste imeli ponoči muzike!

clock-img

28.12.2004, 16:42

clock-img

ruki

pencil-img

70

ojla,

ej se mi zdi da sam ne komplicirat. enako je bilo z menoj. po porodu mi je vsaka babica, teta, zdravnik predlagal drugacen sistem prehranjevanja. no in po temtakem naj nebi smela jesti nic razen krompirja. valda sem se drzala nasvetov in full mal jedla. tko da sem ful shujsala pa kar je najbolj grozno: zacelo mi je usihat mleko. po enem mesecu in pol sem se odlocila da mam dost in sem lepo presla na navadno prehrano, tako kot sem jo mela pred porodom. zdaj se pocutim veliko bolje in mleka mam tolk, da ga lahko izvazam. malega pa cisto nic ne stiska v trebuscku. mogoce je nakljucje ampak, ko sem zacela jesti normalno so se pri sincku prenehali trebusni krcki. pomembno je da veliko pijes (vode seveda) hranis se pa lahko cisto normalno.
pozdravcek:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem