cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali je to M

clock-img

24.09.2007, 09:23

clock-img

slumpo

pencil-img

546

eno vprašanje...

sem 6 mesecev po porodu in še vedno dojim...

31.8,1,2.9 sem imela krvavitev (baje M) ki je bila izredno rahla oz samo opazna kri ko sem se obrisala ko sem šla na WC.
sedaj pa 21.9. ponovno kri spet samo na papirju ko sem se obrisala...no danes zjutraj pa spet kri nekoliko več pa še vedno ne teče iz mene....boli me v spodnjem delu trebuha tako kot me je včasih prvi dan M...

sedaj pa me zanima pri tej zmedi ali gre za M ali bi morala zagnati kakšno paniko če je kaj narobe ker so te krvavitve blage tako zmedene...

ali ko ste dobile ostale M ste jo imele že od začetka nekaj dni skupaj ali je tudi tako srala

clock-img

24.09.2007, 10:13

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem jo dobila cca 3m po porodu, ampak je bila že takoj obilna in dolgo je trajala. Pa boleča user posted image  Tako da težave kot jih opisuješ, mi niso znane. Pokliči G in vprašaj.

clock-img

24.09.2007, 18:14

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Slumpo, pri meni je bilo podobno, pa očitno ni bila M. Čišča je trajala ene 4 tedne, potem dva tedna ni bilo čisto nič, potem se je pa spet sveža kri pojavila, ki je trajala nekje 4-5 dni. Če je bila to M, potem bi lahko rekla, da je bila kratka, šibka in neboleča.
No, to je bilo konec junija. Ampak potem se ni zgodilo nič niti konec julija, niti konec avgusta, niti sedaj konec septrembra. Tako, da se je verjetno čišča malo vrnila in spet šla. Al pa je bila M, pa je tok neurejena, da je sedaj že 3 mesece ni user posted image ?
G mi je rekel, da je lahko M ali pa še čiščauser posted image . V glavnem, nehala sem se spraševat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem