cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali je možno???

clock-img

15.02.2008, 12:50

clock-img

anči13

pencil-img

61

olja!
že v porodnišnici najprej nisem imela mleka in sem se en teden matrala s črpalko,da je kaj priteklo.pa ga je blo nekaj.čim sem prišla domov ga je bilo skos manj,sem se matrala tud po pol ure in načrpala je 20-40ml.pa sem rekla da bom  nehala,ker je preveč naporno dve user posted image user posted image poštimat,pa še črpat.sem vprašala patronažno kako se mleko vstavi in je rekla,če ne bom črpala se bo enostavno po enem tednu posušilo in bo to to.pa sem nehala in pustila dojke čist na miru.
zdaj po dveh mescih so me zažele boleti in sem mal stisnila pa priteče mleko.sem kr pogledala.a je možno da se je šele zdaj začel zares delati?trde sicer nimam,pa vozličkov tudi ne.ampak,da bi si pa zdaj spet črpala pa ne.kaj torej loh naredim,da se bo nehal delati?

clock-img

15.02.2008, 12:53

clock-img

Anonimen

mleko se ni začelo delat zdej, skoz je tam, to je dokaz, da ko je enkrat laktacija vzpostavljena, ga ne zmanjka kar tkouser posted image samo pri miru pusti in nič ne stiskaj...če boš stiskala, se bo spet začelo bolj tvorit. drugače pa ženske tud po večih letih še lahko stisnejo mlekouser posted image

clock-img

15.02.2008, 13:45

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

A dojila pa ne bi, vsaj toliko za pocrkljat otroka? Vprašj na LLL

clock-img

15.02.2008, 14:06

clock-img

polona5

pencil-img

188

Če nočeš dojit pa pejdi h svojemu ginekologu po tablete za zaustavitev mleka. Lp

clock-img

15.02.2008, 14:38

clock-img

MissLady

pencil-img

314

Jst tud nisem imela mleka takoj po porodu. Dobila sem ga šele 4. dan. Sem imela CR. Ampak sem full ustrajala in se ga dojila in si tudi izčpavala. V porodnišnici sem ga tako vstrajno pristavljala, da se mi je vnela bradavica user posted image Dojenčku pa sem dodajala še po flaški, ker se ni najedel.

Od 2. meseca naprej pa ga polno dojim... torej nič dodatka. Sedaj je star 4,5 mesece in se še vedno polno dojiva.

KO sem se v porodnišnici sekirala, da nimam mleka, mi je ena sestra rekla, da vsaka ženkska dobi mleko in ga ima tudi dovolj, če si le to želi in vstraja. Narava poskrbi za vse. Pri meni je to čisti dokaz.

Ti najtopleje priporočam, da otroka vseeno pristavljaj. Vsaj toliko, da se pocrkla in je pri tebi. To je najlepši občutek, ki ga lahko podariš svojemu otroku.

clock-img

15.02.2008, 18:01

clock-img

Anonimen

Verjetno se ti bo delal se dolgo...meni se je se vec kot leto po prenehanju dojenja.

Lahko poskusis dojiti user posted image , ali pustis tako kot je. Tudi tablete ti ne bodo pomagale. Sploh ti jih ne priporocam, ker znajo imeti nezelene stranske ucinke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem