cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali alergija na oreščke izzveni?

clock-img

16.12.2010, 17:13

clock-img

isobel

pencil-img

289

Vprašanje za tiste, pri katerih so odkrili alergijo na oreščke (oreh, lešnik). Ali je ta alergija ob strogi dieti pri user posted image kdaj izzvenela, ali izzveni samo tista alergija, ki jo user posted image imajo na jajca in mleko?

clock-img

16.12.2010, 18:29

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

isobel sploh ni pomemebno ali imaš alergijo na jajca ali pa na oreščke. Ni razlike. nekatere alergije izzvenijo.druge pa ne. Alergija na oreščke ni nič drugačna kot alergija na jajca,mleko ,mehčalce ipd

clock-img

16.12.2010, 19:51

clock-img

vijolica02

pencil-img

45

mi smo imeli alergijo ugotovljeno od 3 meseca dalje na pšenico, mleko, jajca, potem še oreščke, mehčalec,... ni da ni danes je sinko star4 leta in ima samo še alergijo na jajčni beljak, tko da ne skrbi, izveni. sama tega nism verjela, dokler nisem ugotovila, da je res izvenelo. je pa res, da sem se pa strogo držala diete in vseh navodil, ki sem jih dobila od zdravstvene stroke. lp

clock-img

16.12.2010, 20:02

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

Naša je bila stara 1 mesec,ko so se začele težave alergija na mleko,jajca,lešnik in ostala oreščka,.. in AD,danes je stara 4 leta in se še zmeraj borimo z vsem kar sem napisala,jaz upam da bo pri naši s časoma izvenelo.

04.09.2006 ob 19.10 uri se je nama pridružila Ines,
10.05.2010 ob 13.42 uri pa še Maša , 21.04.2011 ob 22.06 pa še ta zadnji član Denis

clock-img

17.12.2010, 00:14

clock-img

isobel

pencil-img

289

ledenaa, vprašala sem, ker sem zasledila, da alergija na oreščke pogosto ostane za vse življenje, še posebno tista na arašide.

vijolica02, točno to me je zanimalo - ali je ob strogi dieti mogoče tudi to alergijo odpraviti. Če je vam uspelo user posted image , potem so tudi pri nas dobre možnosti za to.

clock-img

18.12.2010, 18:00

clock-img

Sonček in poletje

pencil-img

342

No samo, da povem, nam je zdravnica v pediatrični bolnici v Celju rekla, da alergija na arašide ne izzveni, druga pa ja. Ne vem pa zakaj so samo arašidi izjema user posted image user posted image user posted image

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

clock-img

19.12.2010, 10:55

clock-img

lipikica

pencil-img

290

kakšni pa so bili znaki alergije na oreščke?

clock-img

19.12.2010, 14:02

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Sonček in poletje ne bi rekla. Poznam 2 otroka ,ki sta imela alergijo na arašide in je alergija  izzvenela

clock-img

19.12.2010, 17:00

clock-img

Sonček in poletje

pencil-img

342

lipikica - nam se alergija na lešnike kaže kot koprivnica. user posted image dobi rdeče pike po celem telesu v roku 15 minut, ki potem v uri pa pol izginejo. 

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

clock-img

19.12.2010, 17:33

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

Alergija na lešnike,v 15 min otekel cel obraz najbolj pa oči sploh ni mogla gledat,pol je dobila tablete proti otekanju oz. za alergijo.V nekaj urah je splahnelo,vendar se je poznalo še naslednji dan,tako da mi imamo strogo dieto glede tega.

04.09.2006 ob 19.10 uri se je nama pridružila Ines,
10.05.2010 ob 13.42 uri pa še Maša , 21.04.2011 ob 22.06 pa še ta zadnji član Denis

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem