cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alergik in mačke

clock-img

16.01.2005, 21:56

clock-img

barbara

pencil-img

9

Pozdravljene!

Moja skoraj 1 leto stara punčka je alergik. S pomočjo BICOMa smo odkrili alergije na mleko, jajca, pršice, pesticide in še kar nekaj drugih stvari, ne pa tudi alergije na mačjo dlako. Do sedaj smo uspešno ozdravili vse alergije, razen pršic in kožnih gljivic.

Pred rojstvom najine pupe sva z možem imela doma (v stanovanju) dve muci, ki sva jih pred porodom začasno "oddala". Zdaj sva počasi začela razmišljati, ali jih pripeljati domov??? Sva v veliki dilemi, saj ne veva, ali lahko neprestan stik najine deklice z mačkami povzroči nove alergije ali še huje: astmo. Pred odločitvijo, kaj storiti, prosim za mnenje, kakšno izkušnjo, nasvet!!!

Hvala in lp,
Barbara

clock-img

18.01.2005, 17:50

clock-img

Anonimen

Doma imam alergika asmatika.Alergična je na vse od hišnega prahu pa vse pelode in cvetni prah...oziroma tu bi se morali pogovarjat na kaj ni alergična.Mucki in kužki pa ji sploh ne delajo problema potrjeno tudi od alergologa da imamo lahko doma živali,ker te ne škodujejo.
Asmo ne bo povzročil muc..asmo povzročijo lahko vse snovi na katere je alergična in ne tiste katerih test je pokazal da ni.

Neva6

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem