cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alergija po prvem letu

clock-img

22.04.2011, 08:28

clock-img

biga

pencil-img

838

Živjo, moja hči, ki bo kmalu stara 14 mesecev, je imela kot dojenček sum na alergijo na mleko, zato sem bila na dieti. Pri 2. in 6. mesecih so bili testi negativni. Po 6. mesecu sem jo dodajala adaptirano mleko, tisto navadno, ne za alergike, do takrat so ji namreč izginili še zadnji flekci, ki jih je imela dotlej okoli ust in na bradi. Po tistem, se pravi, zdaj bo kmalu 8. mesecev, brez težav s kožo. Zdaj pa ima od nedelje po nogicah suho kožo, malo tudi rdečo, ko se spraska, videti so kot posamezni mozoljčki, malo po trebuščku, okoli vratu pod brado in na piški. Z vlažilno kremo ne izgine. Ponoči hči joka in se praska, v glavnem po glavi, kjer pa ni videti nič, razen na zatilju ima rdeče. Je možno, da je šele zdaj alergija dejansko "udarila ven"? Potem bo pa čudež ugotovit, na kaj je alergična, ker ni nič novega poskusila. Tudi nisem ji še ponudila jagod, svinine, lešnikov, morskih sadežev idr. alergenih stvari. Kaj menite?

clock-img

22.04.2011, 09:56

clock-img

Precious

pencil-img

524

najpogostejši alergeni mleko,jajca...To izključite ven za vsaj 3 tedne

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem