cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alergija na pik čebele in ose

clock-img

12.10.2011, 14:53

clock-img

zvoncki

pencil-img

72

Mojemu 3 letnemu sinku so ugotovili alergijo na pike os in čebel. Sedaj mora imeti vedno s seboj tabletke in dve injekciji adrenalina.

Zanima me (če je bil kateri od vaših otrok na imunoterapiji), koliko so bili stari otroci, ko so začeli hoditi na imunoterapijo (po mnenju zdravnice na pediatrični naj bi bil še premajhen) , koliko časa so hodili in kakšen je bil končni učinek terapije? Ok, veljalo naj bi, da je po koncu terapije otrok imun na strupe. Je to edina pot, da se znebimo te alergije (je kdo poskusil še kaj drugega)?

clock-img

13.10.2011, 07:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.10.2011, 11:40

clock-img

zvoncki

pencil-img

72

metulj333, najlepša hvala za tak realen odgovor!

Malemu so že pred časom delali kožne teste alergije na pršice, pasjo in mačjo dlako, pa še na tri druga, ampak zaenkrat na srečo ni pokazalo nič. user posted image  

Ja sedaj mu je pri tem testiranju pokazalo alergijo na ose in čebele. Ali je res, da če je alergičen na čebele, da potem ne sme jesti medu in izdelkov iz medu? Sedaj čakamo še na rezultate preiskav krvi, ki so jo s pediatrične poslali na Golnik, potem bomo pa videli, kako naprej.

clock-img

14.10.2011, 11:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.10.2011, 17:02

clock-img

zvoncki

pencil-img

72

Na papirju, ki sva ga dobila v pediatrični, piše : "Preobčutljivi na čebelji ali osji strup ne smejo uživati medu in izdelkov iz medu." Ampak sem ta letak prebrala šele doma,tako da še nisem uspela vprašati zdravnico, kako je s tem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem