cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alergija na mleko

clock-img

09.11.2005, 20:05

clock-img

aljaž-blaž

pencil-img

88

lp. mene pa zanima kakšni so znaki za alergijo na mleko in po kolikem času  po zaužitju kravjega mleka se pokaže lep večer še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

maja

clock-img

09.11.2005, 20:12

clock-img

pikala

pencil-img

60

Živijo!
Pri Filipu se je najprej pokazalo takoj, kake 10 min po zaužitju - v obliki rdečih flekov okoli ust (kot bi bil ožgan). Ti fleki so po kakih 15 min izginili, nato so se mu pa na ličkih naredile srbeče zaplatice suhe kože - kasneje smo izvedeli, da je to atopijski dermatitis. Je pa to bila reakcija na aptamil pri ene štirih-petih mesecih. Takrat ga je prvič in zadnjič v življenju poskusil. Srbeča koža je bila nato reakcija na moje uživanje kravjega mleka, ki ga je dobil preko mojega mleka.

Upam, da sem kaj pomagala.

LP;
Iris

clock-img

09.11.2005, 22:55

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Našemu tamalemu se je taprvič pojavila alergija na kravje mleko,kot novorojenčku v starosti 10 dni s hudo drisko.Mleko je dobival preko mene in po flaški.Nato smo šli pa na Pregomin.Zdaj pri treh letih se ga še vedno drži alergija na mleko in atopijski dermatitis.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

09.11.2005, 23:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ko sem hčeri pri 3 mesecih dala Aptamil, je po cca 15 min. bruhala v loku, po celem telesu pa je imela izpuščaje - koprivnico (kot, da bi se valjala v koprivah), potem sem poskusila še 2 drugačna mleka, a so bile "posledice" iste. Ugotovili so ji alergijo na kravje mleko in jedla je Sojamil, kasneje pa vse na bazi sojinega mleka do 6 leta, ko so pri testih ugotovili, da na več kot pol sestavin v melku ni več alergična in so alergijo izključili, vendar pa še vedno uživa sojo, ker ji mleko izzove astmo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem