writing-img

alergija na mleko

clock-img

13.09.2005, 21:20

clock-img

cofka

pencil-img

59

Se najprej opravičujem, če je to že stara debata, ampak se na novi ringaraji ne znanjdem in ne najdem iskalnika. Sedaj pa k vprašanju. Moja hčerka dobi po tem, ko jaz zaužijem večjo količino mleka lise , tako da je dobila napotnico za testiranje alergije na mleko. Pediatrinja mi je predlagala, da se za enkart odpovem mlečnim izdelkom - to pa je za enkrat edina stvar ki jo lahko za zajtrke in večerje jem. Raje to, kot pa paštete in delikateso. Tako da mi sedaj ostane prav malo za jest - pa saj se ne pritožujem, vse za zdravje moje hčerke . Me pa zanima če ste se ve, tiste, ki ste čakale z vašimi malči na testiranje, tega striktno držale, pa še kako dolgo se pa čaka na testiranje. Sem danes poklicala na ped. kliniko in so mi rekli naj pošljem napotnico, nato pa me bodo po pošti obvestili. Gremo v mes še na dopust in res ne bi rada, da imamo pregled ravno takrat.

clock-img

14.09.2005, 07:33

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Pozdravljena,tudi mi imamo dieto in alergijo tudi na kravje mleko.S to razliko,da jaz ne dojim več,lahko ti samo svetujem da se diete držiš ker to edino pomaga,res pa to za sabo ne potegne samo mleka ampak še veliko izdelkov kjer se skriva mleko,čakalna doba na testiranje ni tako dolga,zavleče pa se z izvidi,tako,da nekaj časa kar traja pri nas je skoraj dva meseca(se ne sliši veliko,če pa si na trnih je pa to veliko),svetujem ti,pokliči na ped.kl. dietetičarko Andrejo ona ti bo svetovala,kako z dieto do testiranja,srečno.

clock-img

14.09.2005, 16:20

clock-img

LUNA7

pencil-img

26

Tud mi smo alergični na mleko, pa se diete kar strogo držim (kot nadomestek spijem veliko sojinega mleka, na katerega sem se že prav navadila). Hotla sem povedat pa tud to, da so na pediatrični testi v večini primerov (lažno) negativni, zato gremo mi na zdravljenje z bioresonanco, ki je sicer za plačat, ampak si vsaj prej rešen alergije!!

clock-img

05.10.2005, 23:22

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš Vid je že od rojstva alergičen na mleko.Od takrat je tudi na pregominu.Zdaj je star 3 leta in ni še nič bolje.Ko je bil star 4 mesece,mu je kožni test pokazal negativno.Ko pa so mu vzeli kri,je pokazalo,da  je pa na krvi ige povečan.Kako zgleda zdravljenje s bio resonanco?user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

06.10.2005, 15:40

clock-img

LUNA7

pencil-img

26

Ne vem še, ker smo se šele zdaj naročili. O tej metodi so že veliko govorile na RR in na med over- mene so prepričali in bomo probal. lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem