cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alergija - pikice po AD3 kaplljicah

clock-img

02.04.2005, 21:25

clock-img

s1

pencil-img

45

je imel kdo alergijo v obliki pikic po obrazku, trebuščku in hrbtku po kaplljicah AD3? zdi se mi, da bi pri nas lahko bilo to.

en teden sem prenehala s kapljicami, pa se je izboljšalo.

imate kaj izkušenj s tem?

hvala.:rozica:

clock-img

02.04.2005, 22:20

clock-img

lijalija

pencil-img

102

Si pomislila, da bi to mogoče lahko bila tudi peta ali šesta bolezen? A je imel otrok kaj vročine prej ali ne? No, saj mislim, da je ena izmed oblik tudi brez temperature? Mi smo imeli po AD3 samo krčke in smo zato ukinili. No, tudi če je otrok imel katero izmed teh dveh bolezni brez strahu - zdravila ni, zato je to tako kot pride tudi gre. Navadno pa vse pikice izginejo v roku enega tedna. No, mogoče bo še kakšna punca dala kakšno mnjenje.:)

clock-img

02.04.2005, 22:47

clock-img

dix

pencil-img

897

Mi imamo sicer D3 in smo tudi se mi zdi da dobivali pikice po obrazu in telesu. Jaz sem mu pač nehala dajat in mir. je pa elergičen še na marsikaj drugega tako da je to samo kapljic v morju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem