cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alergija?

clock-img

20.11.2014, 16:21

clock-img

Frozen beauty

pencil-img

4

Imam eno težavico, prrvič se mi je to zgodilo, pa moram pri gin čakati na vrsto, pa zdaj vprašam tu, bo prej.

Je imela mogoče katera podobno težavo? Imam novega partnerja in drugi dan po seksu imam vedno neprijeten občutek v nožnici. Ne boli..ne peče, nek čuden neprijeten občutek.
Ko ne seksava tega ni, tudi s prejšnjim partnerjem nikoli nisem imela tega problema.
Je možna alergija na spermo oz neka reakcija oz. kaj bi to lahko bilo?

clock-img

21.11.2014, 08:36

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela včasih po spolnem odnosu vedno neprijeten občutek, včasih je izginil že takoj ko sem šla prvič na WC, včasih je trajal cel dan. Kasneje ko sem zanosila se je izkazalo, da imam en manjši polip in ko so mi ga odstranili je tud ta občutek izginil zato mislim, da je bil mogoče povezan s tem. Glede alergije na spermo pa po pravici ne vem samo a ne bi bila potem prisotna že prej?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem