za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Bi prosila nekaj pomoči. Naredila sem si zasebni album, potem se ga šla pa gledati in zdaj mi pod njim piše nekaj Administracija: Briši. Dodaj sliko...
Kako to spremenim, da tega pod albumom ne bo več pisalo in še kako dodam slike v isti album?
Hvala za pomoč!
08.06.2007, 20:00
Anonimen
Kar je napisano v rubriki administracija ti omogoča urejanje slik v albumu in tega ne moreš izbrisati!
Novo sliko v isti album pa naložiš tako, da klikneš dodaj fotko in jo potem pripneš in pošlješ, če se ne motim gre na enkrat v album 6 slik.
LPM
09.06.2007, 07:39
Kaštrun
668
Mercedes,
se pravi, da imam pod svojim albumom samo jaz tako napisano "administracija..."? Ker pri drugih ni. No ja, saj je logično.
Hvala za odgovor!