cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

akvarijske žabe

clock-img

25.02.2008, 13:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

zadnjič sem jih videla in so mi zelo všeč in definitivno bi jih imela, ampak ne vem kam mi bolj pašejouser posted image

ali v akvarij z zlatimi ribicami, ali v drugega z gupiji, nitkarji, cebricami in platiji?

izkušnje, predlogi.....user posted image

hvalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.02.2008, 18:48

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

če imaš žabo v akvariju pol nimaš mladih ribic...
mam rajši gupije,molije..in mam non stop mlade ribe...lahko ti dam kakšno če si kje blizu mene domauser posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

25.02.2008, 18:54

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mam rajši gupije,molije..in mam non stop mlade ribe...lahko ti dam kakšno če si kje blizu mene doma

ja, saj tega sem se bala, da bi mi žaba pojedla mladiceuser posted image

torej bo šla k zlatim ribamuser posted image

za mlade ribe bi pa se priporočala, ti pošljem ZSuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.02.2008, 19:24

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Jaz sem jih tudi videla zadnjič v trgovini, pa mi je trgovka odsvetovala glede na to da so ribe poleg. Imajo menda rade živo hrano...

So pa fensi

clock-img

04.03.2008, 21:48

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, naša žaba že 5 dni veselo plava v našem akvariju z zlatimi ribami, je prava faca, najbolj pa je posrečena ko je. si prav z "rokami" baše hrano v ustauser posted image

z ribami se dobro razume, sicer pa so ribe 2x večje od nje. kako pa ji teknejo mlade ribice pa ne bomo izvedeli, ker mi jih je žal. za kako muho pa se lako zmenimouser posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem