cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

akcija, da bi posvojitve iz Rusije spet stekle

clock-img

13.01.2014, 11:32

clock-img

jasag

pencil-img

2

Pozdravljeni,

Pari in posamezniki v postopku posvajanja iz Rusije smo od odvetnice v soboto, 11.1.2014, dobili informacijo, da do sklenjenega sporazuma Rusi v Slovenijo ne bodo več dajali otrok. V smislu izvajanja pritiska na Ministrstrstvo, da bi se le premaknili pri sprejemanju tega sporazuma, smo prišli na idejo skupne akcije. Pripravila sem dopis, z idejo, da se podpišemo vsi (ali vsaj čim več) zainteresirani. V prvi fazi bi bil to le seznam ljudi (ime, priimek, naslov, faza,v kateri je s svojim postopkom obtičal).
Potem pa vas seveda prosim, da se pridružite in/ali delite to z vsemi, za katere veste, da so v postopku - in imate seveda njihov kontakt. Tudi vsi tisti, ki otroke že imajo doma, s katerimi sem v kontaktu, se nameravajo pridružiti, tako da če je v vašem krogu znancev tudi kdo tak, mu prosim posredujte poziv. Več nas bo, več je možnosti, da kaj dosežemo.

Torej, če ste za, mi prosim posredujte svoj mejl na ZS, pa vam pošljem pripravljen dopis za ministrstvo.

clock-img

13.01.2014, 16:49

clock-img

Anonimen

podpiram akcijo, verjamem, da se bodo pridružili vsi, ki imajo otroke že doma ...pa saj ni mogoče, da bi našemu ministrstvu uspelo zaustavit posvojitve najprej s tem, da so na silo naredili sporazum z Makedonijo, tam, kjer pa je nujno potreben za nadaljevanje posvojitev torej Rusija, pa zavlačujejo prek vseh mej

clock-img

14.01.2014, 08:44

clock-img

Anonimen

Pravkar sem prišla na forum, da bi videla, če je res, da so ustavili posvojitve in vidim tvojo temo.. user posted image
Groza.. Me prav zanima kako bo potem, ko bo sporazum.

clock-img

14.01.2014, 10:07

clock-img

Anonimen

eno vprašanje: napisali ste "pari in posamezniki".. kaj pomeni to posamezniki? da pri nas lahko tudi samski posvojijo otroka v Rusiji? Je šel kdo v to?

clock-img

16.01.2014, 21:47

clock-img

jasag

pencil-img

2

Ja, kar nekaj mamic je samih speljalo akcijo...

clock-img

17.01.2014, 09:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jasag

Ja, kar nekaj mamic je samih speljalo akcijo...

se da dobit kakšen kontakt?

clock-img

08.02.2014, 21:19

clock-img

čebelko

pencil-img

5

Kolikor je meni znano so Rusi res imeli možnost za posvojitev s strani samskih žensk, a so to možnost za mednarodne posvojitve zaprli, prav tako kot za istospolne pare.
Kolikor je meni znano lahko samske ženske posvajajo v Nepalu (to vem), kako pa je s posvojitvami v Nepalu ne vem.
Baje naj bi po aferi pred leti (dajanje otrok v posvojitev brez privolitve staršev) zdaj nazaj zalaufali?!

clock-img

11.02.2014, 07:47

clock-img

Anonimen

Pa obstaja v SLO kdo, ki bi posvojil iz Nepala? Očitno nam bo kmalu preostala samo Afrika. user posted image

clock-img

11.02.2014, 09:23

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

Upam, da se zadeve čimprej uredijo user posted image

clock-img

23.06.2014, 09:08

clock-img

limonca*

pencil-img

452

Je kaj novega v zvezi z Rusijo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem