za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
najeda/jo v vsakem postu. forum samo preletim, ampak da mi mora pa tiste strokovnjake pod nos tiscat na vsakem kvadratnem centimetru, je pa res malo tu mać
14.02.2012, 21:31
*miska.mcc*
6435
bo ajra vprasala stRRokovnjake kaj bi se dalo narest.
jaz pa od teh RR strokonjakov čakam že skoraj dva tedna na odgovor pa ga še nisem dobila,ne vem zakaj napišejo "odgovor dobite takoj"
15.02.2012, 13:09
ZARA
17227
IZVIRNO SPOROČILO: žabica2 jaz pa od teh RR strokonjakov čakam že skoraj dva tedna na odgovor pa ga še nisem dobila,ne vem zakaj napišejo "odgovor dobite takoj"
U, ta je dobra. Odgovor dobite takoj... Oprosti, žabica, vem, da ti ni smešno.
15.02.2012, 13:38
Ajra RR
705
IZVIRNO SPOROČILO: žabica2
jaz pa od teh RR strokonjakov čakam že skoraj dva tedna na odgovor pa ga še nisem dobila,ne vem zakaj napišejo "odgovor dobite takoj"
najeda/jo v vsakem postu. forum samo preletim, ampak da mi mora pa tiste strokovnjake pod nos tiscat na vsakem kvadratnem centimetru, je pa res malo tu mać
Pa da ti vsaj tile strokovnjaki odgovorijo na vprašanja,ki jim ga zastaviš. Namreč sem nekaj časa nazaj poslala vprašanje psihologinji in čakam na odgovor in ga ne dobim nakar vprašam Arjo in mi odgovori,da pač psihologinja ni hotela odgovoriti ter so ga posredovali drugam.Poslali so ga strokovnjakinji za vzgojo,ki pa mi ni znala odgovoriti in je tudi sama napisala,da ona ni pravi naslov za to vprašanje. Zanima me samo zakaj so pol tukaj tile strokovnjaki,če pa sploh ne odgovarjajo na vprašanja???