cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

airex blazina kako jo dobiš

clock-img

02.02.2007, 12:02

clock-img

simanej

pencil-img

91

Ali mogoče katera ve kakšni so pogoji , da dobiš blazino, in kdo ti napiše osebna pediatrinja ali v razvojni ambulanti?

clock-img

02.02.2007, 13:27

clock-img

šmarnica

pencil-img

144

Zdravnica v razvojni ambulanti!

clock-img

02.02.2007, 13:31

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Razvojna zdravnica na podlagi "tezav", ki jih ima otrok, oz ali otrok potrebuje blazino ali ne. Mi smo jo dobili, ampak sele ko je fizioterapevtka opomnila razvojno dr, ki je potem rekla; joooj sm pozabila.user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

02.02.2007, 21:14

clock-img

POKPOK

pencil-img

143

Samo gnjaviti je treba v razvojni ambulanti. Nam prvič in drugič ni uspelo. Na tretjem pregledu pa je napisala recept. 

clock-img

13.02.2007, 14:04

clock-img

bibalezung

pencil-img

56

Naša fizioterapevtka je predlagala zdravnici v RA, da dobimi blazino airex, ki je recept v bistvu s težkim srcem napisala. Na koncu pa je rekla da moramo blazino, ko je ne bomo več rabili, vrniti. A je to ustaljena praksa, da se blazine vračajo??

clock-img

13.02.2007, 14:43

clock-img

bini

pencil-img

1623

meni ni noben nič rekel o vračanju... in je tud ne dam, je preveč fajn user posted image
dvomim - če jo dobiš na recept je pač tvoja... ali pač??

Svet je lep!!

clock-img

13.02.2007, 15:24

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz res ne vem zakaj tako sparajo s temi blazinami. Saj ne recem, da niso drage, ampak.. user posted image user posted image user posted image Toliko placujemo za zavarovanja in potem se ene k**** blazine ne more dobiti otrok, ki bi jo mogoce res rabil.

WTF?!?!

user posted image

Gospa sem.

clock-img

13.02.2007, 15:52

clock-img

bibalezung

pencil-img

56

Jaz sem bila kar precej presenečena ko mi je rekla, da jo bomo morali vrniti in sem samo pokimala. Sicer pa tudi jaz mislim, če jo dobimo na recept ki je pisan na ime mojega sina, je potem blazina njegova. Ko jo bo treba vrnit se bom kar francoza naredla pa bo.
A mogoče katera ve kje bi se lahko pozanimala o tem vračanju?

clock-img

13.02.2007, 21:30

clock-img

moci

pencil-img

5572

nam pa niso rekli da jo moramo vrnit. mi ni jasno. sej to se obrabi, pobruhana je že...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem