cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

airex blazina

clock-img

06.02.2009, 15:47

clock-img

orka

pencil-img

912

helow
mene pa zanima kdaj ti fizioterapevt napiše to blazino...? mi smo sicer bili prvič na fizioterapiji a ker je Ema tretirana kot 2 mesečnica še ne počne prav veliko ....

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

06.02.2009, 21:41

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Mi smo jo dobili šele v 8 mesecu, ko ji je zatežila naša privat fizioterapevtka. (sem ji rekla da jo bova sama kupila, pa ji je zatežila). Šparajouser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

06.02.2009, 21:43

clock-img

moyca

pencil-img

240

a to ti napiše fizioterapevt al pediater?

clock-img

07.02.2009, 02:15

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Nam jo je ravno zdaj napisala ... stara sta 4 mesece (popravljeno 3). Sem bila full pozitivno presenečena, da smo jo dobili ... sem mislila, da jo ne bomo ...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

07.02.2009, 12:08

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Nam so jo napisali v RA.

clock-img

07.02.2009, 21:53

clock-img

Nelly2

pencil-img

12

Recept za blazino ti napiše pediater v razvojni ambulanti.

Nekateri ti recept napišejo takoj in brez kompliciranja, ko začne hoditi otrok na fizioterapijo. Previjalna miza sčasoma postane premajhna za vaje in tudi nevarna.  Spet drugi "varčujejo" za težje primere. Jaz sem mnenja,
da si jo vsak otrok zasluži, ki hodi na nevrofizioterapijo!

Povprašaj svojega pediatra v razvojni.

clock-img

08.02.2009, 19:39

clock-img

jajula

pencil-img

1191

mi smo prosili pediatra v RA pa je rekla da potrebujemo priporočilo fizioterapevta. šele s tem priporočilom smo dobili napotnico. pa nam je v RA tud pokazala dopis se mi zdi da ZZZS da morajo omejevati napotnice za te reči...

clock-img

25.02.2009, 09:09

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Pozdravljene!

Mene pa zanima kako in s čim ste to blazino oprale, predno ste dale otroke gor. Jaz jih bom zdaj dala, pa bi nekako želela očistit, predno bosta celo prelizala ...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

27.02.2009, 16:07

clock-img

jajula

pencil-img

1191

jst sm jo raztegnila in pobrisala z mokro krpo

clock-img

27.02.2009, 21:56

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem jo dala pod tuš in umila s milom, pol sem jo pa še luftala 2 dni, ker je smrdela.

clock-img

27.02.2009, 22:04

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: orka

helow
mene pa zanima kdaj ti fizioterapevt napiše to blazino...? mi smo sicer bili prvič na fizioterapiji a ker je Ema tretirana kot 2 mesečnica še ne počne prav veliko ....

2 mesečnica - uf, počakaj še malo! Naša Alina pri 9 mesecih ni počela nič - pravi vrtni palček, kamor si jo dal, je samo sedela in se smejala. Naš mali Buda user posted image  Potem so nam pa predpisali blazino - muke, muke, muke user posted image

Jaz jo tudi enostavno vržem pod tuš in na soncu (kar ga je seveda) posušim in preluftam.

clock-img

02.03.2009, 13:48

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: KT

helow

2 mesečnica - uf, počakaj še malo! Naša Alina pri 9 mesecih ni počela nič - pravi vrtni palček, kamor si jo dal, je samo sedela in se smejala. Naš mali Buda user posted image  Potem so nam pa predpisali blazino - muke, muke, muke user posted image

Jaz jo tudi enostavno vržem pod tuš in na soncu (kar ga je seveda) posušim in preluftam.

ne razumem zakaj naj bi čakala? jst predlagam naj čim prej zaprosi zanjo (mi smo moral čakat še priporočilo in je itak trajalo kak mesec da smo pripeljali blazino domov), skratka boljš jo je met prej kot pri 9 mesecih.

clock-img

02.03.2009, 21:50

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

helow

ne razumem zakaj naj bi čakala? jst predlagam naj čim prej zaprosi zanjo (mi smo moral čakat še priporočilo in je itak trajalo kak mesec da smo pripeljali blazino domov), skratka boljš jo je met prej kot pri 9 mesecih.

Nisem napisala naj počaka z blazino, ampak naj počaka, da bo mala pikica zacvetela. Ne vem kaj se vsem tako mudi, pa dajte malim škratom malo dihati.

< Sporočilo je popravil KT -- 2.3.2009 21:51:25 >

clock-img

04.03.2009, 21:15

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

helow

Nisem napisala naj počaka z blazino, ampak naj počaka, da bo mala pikica zacvetela. Ne vem kaj se vsem tako mudi, pa dajte malim škratom malo dihati.

Verjetno si spregledala, da je tretirana kot 2-mesečnica - po korigirani starosti, dejansko pa starejša in da je že čas, ko bo treba počasi migat.

clock-img

06.03.2009, 22:23

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Nam so jo napisali v RA ob prvem obisku, star je bil 3 mesece, korig. 1 mesec in pol. Pa niso zaenkrat ugotovili nobenih pnepravilnosti v razvoju in zato nam niso pokazali tudi nobenih vaj. Zgleda da je od RA oz. od zdravnika v RA odvisno, ali ti jo predpiše ali ne. Eni šparajo, kot da gre kaj direktno iz njihovega žepa.

clock-img

06.03.2009, 22:24

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Nam so jo napisali v RA ob prvem obisku, star je bil 3 mesece, korig. 1 mesec in pol. Pa niso zaenkrat ugotovili nobenih pnepravilnosti v razvoju in zato nam niso pokazali tudi nobenih vaj. Zgleda da je od RA oz. od zdravnika v RA odvisno, ali ti jo predpiše ali ne. Eni šparajo, kot da gre kaj direktno iz njihovega žepa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem