cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

adventni koledar

clock-img

21.11.2013, 14:10

clock-img

monniq

pencil-img

39

Pozdravljene,

zanima me, ali je katera kje videla za kupit adventni koledar v obliki takih žepkov (nogavičk) ali škatlic s številkami, da potem sam otroku vstaviš darilo.

Prosim, ne predlagat, da ga naj naredim sama, ker res nimam talenta za kaj takega. user posted image

Če pa ga je katera pripravljena naredit in prodat - prosim, sporočite.

Hvala.

clock-img

21.11.2013, 14:14

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Jaz sem ga kupila dve leti nazaj v Hoferju. Imeli so ga tudi lani v tem času. Letos pa ga za enkrat še nisem opazila nikjer tako, da ne znam pomagat.

clock-img

21.11.2013, 14:21

clock-img

asyka

pencil-img

475

Poglej kakšen Ted ali pa Kik. Tam so jih ponavadi imeli.

Je pa zelo preprosta ideja, če slučajno nikjer ne najdeš. Kupiš 24 mošnjičkov (trgovine z ustvarjalnim materialom jih prodajajo od 30 centov dalje) in potem te z lesenimi ščipalkami pripneš na vrvico. Gor pa nalepiš naprintane številke (mogoče še bolje s klamficami pripete).

Druga opcija z še manjšim stroškom: 24 tulcev od wc papirja. Prebarvaš s temparami s klamficami spneš skupaj v poljubno obliko. Nabašeš notri drobnarije in zalepiš tulce spredaj s papirjem...

The secret of life is hidden in DNA.

clock-img

21.11.2013, 15:14

clock-img

ustvarjajmo.si

pencil-img

7

V Rutarju se najde kaj takega. Že pred leti sem kupila lesen tovornjak, ki je imel 24 predalčkov, v vsakega si lahko dal darilce...pa velikokrat imajo kaj takšnega.

LP

www.ustvarjajmo.si - kreativne ideje za ustvarjanje z otroki
www.skrinjica.si - velik izbor ustvarjalnih igrač za otroke

clock-img

23.11.2013, 14:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tudi jaz sem ga nekaj let nazaj kupila v hoferju, v obliki snežaka s 24 žepki.

Mi je pa blizu, da sam doma narediš, ker idej je ogromno, niso zahtevne in lahko delaš skupaj z otrokom. Eno leto sem naredila mošnjičke iz ostankov blaga, iz trdega kartona pa izrezala smreko in pol nalepila mošnjičke gor.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem