cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

adria holidays

clock-img

07.03.2012, 10:52

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

oj
zanima me če je že kdo letoval preko te agencije??kakšne so vaše izkušnje?mi bi najeli preko te agencije mobilno hiško.
lp,jabi babi

clock-img

07.03.2012, 22:33

clock-img

Mimona29

pencil-img

187

Mene tudi zanima!

clock-img

08.03.2012, 15:09

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Mi smo letovali 3 leta zapored v njihovih mobilnih hiškah (Zaton in Kažela- te nimajo več v ponudbi), lahko rečem samo najboljše, res... fleksibilni, ustrežljivi, samo zdaj, ko moram jemat dopust v glavni sezoni so pa kar dobre cene, a to je pač cena mobilnih hišk in ima Adria Holidays čisto primerljive cene. Drugače sem se pa zmenila za plačilo na obroke, pa svetovali so mi res dobro hiško in smo takrat strašno uživali... jaz bi rekla samo go for it :-)

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem